PrijavaPogosta vprašanja

Kako se registriram?

Postopek registracije pričneš s klikom na »REGISTRACIJA«. Pri registraciji se lahko odločite za dva sistema:

  • registracija preko E-mesto.si obrazca ali
  • Facebook obrazca,

pri obeh obrazcih bodite pozorni na veljavni e-poštni naslov, na katerega želite prejeti povezavo za potrditev.
 

Zakaj ne morem sam spremeniti svojega e-naslova?

Spreminjanje e-poštnega naslova preko spletnega vmesnika v zavihku »Moj profil« je onemogočeno iz varnostnih razlogov. Ob registraciji na spletnem portalu vam pošljemo na e- naslov varnostno povezavo za potrditev računa, s čimer zagotovimo, da ta e-naslov zares obstaja.

Če želite spremeniti e-naslov za prijavo in prejemanje naših obvestil, nam pošljite sporočilo na info@e-mesto.si ali tarok4@gmail.com , v katerem zapišete svoj stari in novi e-naslov in spremembo bomo uredili v najkrajšem možnem času.
 

Kako pridem do računa na podjetje?

Na spletnem portalu E-mesto.si lahko opravljate priložnostne nakupe kot končni kupec, ki potrebuje račun na podjetje. Če želite prejeti račun na podjetje, v drugem koraku "Kam pošljemo" vpišite v Opombe opcijo "Da, želim račun na podjetje" in vpiši davčno oziroma matično številko podjetja. (BO NAREJEN OBRAZEC, DOPOLNI NAVODILA KASNEJE!)
 

Kako pridem do ponudbe (predračuna)?

Informativno ponudbo si lahko natisnete kar sami. Željene artikle dodajte v košarico in to je že informativna ponudba.

Do veljavnega predračuna najlažje pridete tako, da oddate spletno naročilo. Pri načinu plačila izberete opcijo 'Predračun' ter vam nato še v takšni obliki pošljemo. Do plačila ostaja naročilo informativne narave in vas ne obvezuje k nakupu. Po prejemu plačila pa bomo spletno naročilo potrdili in obdelali.

 

Kako vem, če je artikel na zalogi?

Artikel je na zalogi v našem skladišču, če je zapis »Izdelek je na zalogi!« pod opisom posameznega izdelka.

Kadar artikla ni na zalogi v skladišču in od dobavitelja nimamo aktualne informacije o dobavljivosti tega artikla, se trudimo čimprej najti rešitev in v primeru, da v 7 dneh ne dobimo informacije ali rešitve vas bomo obvestili o preklicu naročila.

 

Kakšen je strošek dostave?

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost ali količino naročila. Več o tem si lahko preberete pri »Dostava in plačilo«.
 

Kdaj bom prejel naročeno blago?

Če je izdelek na zalogi se en dan po plačilu naročila ustrezno pripravite na prevzem. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.
 

Kaj če me v času dostave ne bo doma?

Če v času dostave ni nikogar, ki bi prevzel pošiljko, bo poštar v nabiralniku pustil obvestilo o prispelem paketu, pošiljka pa vas bo čakala na vaši najbližji enoti Pošte Slovenije.
 

Ali lahko dostavo pošiljke naročim v službo?

Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Priporočamo vam, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite in če ste izbrali gotovinsko plačilo poskrbite tudi zato, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine.
 

Ali moram ob prevzemu pošiljke plačati provizijo Pošti Slovenije?

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov ali na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Pri izbiri plačila po povzetju vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala tudi bančno provizijo za plačilo. Znesek provizije je odvisen od označenega zneska, in sicer: do 96,00 EUR znaša provizija 0,96 EUR nad 96,00 EUR do 501,00 EUR znaša provizija 1 % od vrednosti nad 501,00 EUR znaša provizija 5,01EUR.
 

Kje najdem obrazec za vračilo?

V zavihku »Kontakt« napišite ustrezne podatke (Ime, Priimek, e-pošta, opis ter izdelke, ki jih želite vrniti.

Na kateri naslov naj vrnem artikel?

Ob uveljavljanju reklamacije znotraj garancijskega roka boste popravljeno oziroma zamenjano blago prejeli najhitreje, če zahtevek naslovite na:
E-MESTO d.o.o, ZVEZDA 1, 1000 LJUBLJANA