PrijavaDostava in plačilo

Načini plačila

Spletni portal E-mesto.si omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu,
  • z nakazilom na račun podjetja E-mesto.si – E-MESTO d.o.o. (po ponudbi ali predračunu),
  • s storitvijo Moneta (Mobitel, Simobil in Debitel),
  • s storitvijo PayPal in
  • s plačilno kartico.

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

Dostava

Zadnja osvežitev: 27. maj 2013

Blago naročeno na spletnem portalu E-mesto.si, gre na pot v najkrajšem možnem času in če je na zalogi, običajno še isti dan.

Našemu logističnemu centru v Ljubljani posvečamo posebno pozornost, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena in da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakuješ že naslednji dan.

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost ali količino naročila:

Vrednost naročila

za 1 kos

nad 100 EUR

Tarok karte

2 EUR

brezplačno (101 EUR)

Poker karte

2 EUR brezplačno (102 EUR)

Catan igra

4 EUR brezplačno (104 EUR)

Ostali artikli

5 EUR

brezplačno (105 EUR)

Mešani artikli

5 EUR brezplačno (105 EUR)

Članarina

Ne vsebuje poštnine, brezplačno


Če hkrati naročite različne tipe artiklov (na primer tarok karte in Activity), se za izračun stroška dostave upošteva strošek artikla z višjo ceno dostave.

Brezplačna dostava

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine.

Dostava kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja na naslov, vnešen ob oddaji naročila. V svoj profil vneseš naslov za dostavo. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov. Nihče ne mara izgubljene prtljage ali paketov.

Če te v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

Paket gre od nas še isti dan ...

... seveda, če je blago 'na zalogi v centralnem skladišču' in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevaj naslednja priporočila:

preverite ali je artikel na zalogi v centralnem skladišču (pri vsakem artiklu bo pisalo »na zalogi«), naročilo oddajte čimprej - če v podrobnostih artikla piše "Na zalogi", mora biti naročilo potrjeno najkasneje do 15. ure.

Dobavni roki

Predviden rok dobave je izpisan na desni strani ob posameznem artiklu (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas).

Potrudili se bomo, da bo naročeni artikel odpremljen v najkrajšem možnem času (običajno 1-2 dni).

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali na vašo željo zamenjali z drugim.

Pri delni dobavi vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Morebitni strošek dostave bomo zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi. Če se naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in manjkajoči artikel bomo odstranili iz naročila.

Za artikle, ki so označeni kot rok dobave ni znan, nimamo podatka o tem, kako hitro jih lahko dobavimo. Če tak artikel vendarle naročiš, ga bomo poskušali poiskati, v primeru neuspeha pa bo naročilo preklicano.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

 

Za vse dodatne informacije nas pokličite 031 739 323 ali pošljite elektronsko pošto na : info@e-mesto.si ali tarok4@gmail.com