Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Vic: Življenje

Dodal ANITA1, dne 04.09.2008 ob 00:33
Ogledi: 2920, Kategorija: Ostalo


NASLOV: Življenje

Bog je ustvaril kravo.Rekel ji je"morala boš s kmetom in tam ves dan trpeti,na vročem soncu,morala boš imeti teleta in dajati kmetu mleko.Določim ti življensko dobo 60 let.Krava je dejala,tole življenje je mnogo pretežko da bi zdržala 60 let.Zmeniva se za 20 let,jaz pa ti vrnem preostalih 40 let.Bog se je strinjal.

Drugi dan je Bog ustvaril psa.Bog mu je rekel.Ti boš ves dan sedel pred vrati gospodarjeve hiše in lajal na vsakogar ki pride mimo.Dajem ti življensko dobo 20 let.Pes mu odvrne.Veš, 20 let je pa kar malo preveč,če bom mogel vse življenje lajati.Daj mi 10 let,jaz pa ti vrnem ostalih 10 let.In Bog je že spet privolil.

Tretjega dne je Bog ustvaril opico.Bog ji je rekel.Ti boš zabavala ljudi in uganjala norčije,da se ti bojo smejali.Tudi tebi dajem 20 let.Opica pa mu odvrne, "Kaj"!?! 20 let uganjanja norčij? To je vendar dolgočasno.Pes ti je vrnil polovico svojih let,zato ti jih bom tudi jaz "prav"?In bog je že spet privolil.

Na četrti dan je Bog ustvaril človeka, rekel mu je"jej ,spi, igraj se in zabavaj,seksaj in uživaj.Nič ti ni treba početi, ves čas samo uživaj,tudi tebi dam 20 let.Človek se razburi"Kaj samo 20let!To pa že ne.Veš kaj vzel bom svojih 20,pa še tistih 40 od krave,pa 10 od psa,in 10 od opice.Tako bom imel skupaj 80 let.Velja??Prav je rekel Bog.

Zato torej prvih 20 let vglavnem spimo,jemo se igramo in zabavamo,seksamo ,uživamo in nič ne delamo.Naslednjih 40 let sužensko garamo,da preživimo svojo družino.Nato 10 let uganjamo upičje norčije,da zabavamo svoje vnuke.Zadnjih  10 let pa posedamo pred hišo in lajamo na vsakogar ki pride mimo.

Oceni vic:


Ta vic je prejel 0 glasov, povprečna ocena je: 0!


e-mesto.si