PrijavaVic: Slovenec in Hrvat

Dodal ANITA1, dne 20.10.2008 ob 19:23
Ogledi: 3565, Kategorija: Balkanski


NASLOV: Slovenec in Hrvat

Slovenc je zjutraj v nekem lokalu v Ljubljani pil kavo in jedel toast z maslom in marmelado, ko je k njemu prisedel Hrvat, ki je važno žvečil žvečilni gumi.

Slovenec ga je ignoriral, ampak Hrvat je kljub temu začel s pogovorom: "A vi Slovenci, pojeste cel kruh za zajtrk?" Slovenc je nejevoljen zaradi vsiljivosti odvrnil: "Ja seveda..."

Hrvat je napihnil velik balon, in potem nadaljeval: "Mi pa ne. Na Hrvaškem pojemo le sredico. Skorje zbiramo v kontejnerjih, jih recikliramo, potem jih predelamo v toast kruhke in nazadnje prodamo v Slovenijo." Hrvat je to rekel z zlobnim nasmeškom na obrazu, Slovenc pa ga je le tiho poslušal. Hrvat je kljub temu vztrajal: "A vi, Slovenci, pojeste tudi vso tisto marmelado na toastu?" Slovenec je spet mirno odvrnil: "Seveda." Hrvat, s čigumijem med zobmi, je spet zlobno dejal: "Mi pa ne. Na Hrvaškem za zajtrk jemo sveže sadje; vse olupke, koščke in ogrizke vržemo v kontejnerje, jih recikliramo, predelamo v marmelado in potem prodamo v Slovenijo."

Potem je Slovenec vprašal njega: "A vi na Hrvaškem kaj seksate?" Hrvat se je nasmehnil in dejal: "Valjda."

Slovenec se je nagnil bližje k Hrvatu in vprašal: "In kaj naredite s kondomi potem, ko jih uporabite?"

Hrvat: "Stran jih vržemo, kaj pa drugega?"

Slovenec: "Mi pa ne! V Sloveniji jih vržemo v kontejner, jih recikliramo, pretopimo v žvečilne gumije in jih prodamo na Hrvaško!"

Oceni vic:


Ta vic je prejel 1 glasov, povprečna ocena je: 5!