Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Vic: Menedzersko-tehnični vic

Dodal Aral, dne 01.10.2009 ob 20:27
Ogledi: 2309, Kategorija: Službeni


NASLOV: Menedzersko-tehnični vic
Edini potnik v balonu na topli zrak je zašel v območje z meglo in  izgubil orientacijo. Zato je spustil balon nižje in na tleh zagledal  žensko.

Ko se je spustil še bolj, jo je vprašal: "Oprostite, mi lahko pomagate? S prijateljem sem se dogovoril za srečanje pa niti ne vem, kje sem?"

 Ženska mu odgovori: "Ste v balonu, kakšnih 10 metrov visoko nad  zemljo, 49stopinj 28 minut in 11 sekund severne širine ter 8 stopinj 28  minut in 58 sekund vzhodne dolžine."

 "Vi ste gotovo sistemski programer!" reče človek v balonu.

 "Sem", potrdi ženska, "ampak kako vi to veste?"

 "Takole, vse, kar ste mi rekli, je tehnično korektno, vendar ne  vem, kaj bi s temi informacijami. Dejstvo je, da še vedno ne vem, kje sem. Če povem po resnici, mi niste v preveliko pomoč, celo podaljšali ste moje potovanje."

 Ženska mu odgovori: "Vi pa prav gotovo delate v menedžmentu!"

 "Res je," odgovori človek iz balona, "ampak kako to vi veste?"

 "No," odgovori ženska, "ne veste, kje ste niti kam greste. Dosegli  ste visok položaj, v glavnem s pomočjo velikega napihovanja. Prijatelju  ste obljubili nekaj, za kar nimate pojma, če boste sploh lahko  izpolnili, od ljudi pod vami pa pričakujete, da vam bodo pomagali rešiti  vaš  problem. Dejansko ste prav tako izgubljeni kot pred najinem srečanjem,  vendar je zdaj nekako videti, kot da sem za to kriva jaz!"
Oceni vic:


Ta vic je prejel 1 glasov, povprečna ocena je: 5!


e-mesto.si