Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Vic: Kriza?

Dodal KR_edn, dne 16.12.2008 ob 15:29
Ogledi: 2978, Kategorija: Računalniški


NASLOV: Kriza?

Dragi mož,

To pismo ti pošiljam v lažni kuverti nekega računalniškega podjetja, da bom sigurna, da si ga prebral. Prosim, oprosti za to prevaro, vendar sem ti želela povedati, kaj se dogaja v hiši zadnje dve leti, odkar smo dobili računalnik in internet.

Otroci so v redu. Marko ima 7 let in je včeraj narisal potret cele družine. Tako bi bil ponosen na njega. Pisarniški stol in vrh tvoje glave od zadnje strani zgleda povsem realistično. Maja je dopolnila tri leta in je še vedno presrečna, ker si z nami preživel njen rojstni dan. Pravi, da je bil to njen najlepši dan v življenju, pa čeprav je padal dež in ni bilo elektrike.

Tudi jaz sem dobro. Lansko leto sem se pobarvala na blond in moj šef pravi, da mi čudovito pristoji. Šef tudi lepo skrbi za mojo kariero in je postal dober družinski prijatelj. Ugotovila sem tudi, da je vzdrževanje hiše precej lažje, odkar sem ugotovila, da te sesanje okoli tvojega stola ne moti. Hiša res lepo izgleda. Ne vem, če si opazil, da sem prepleskala stene.

Dragi moj, sedaj pa hitrim pakirati. Šef nas pelje na smučanje. Zaposlila sem snažilko, ki bo skrbela zate. Dolivala ti bo kavo in prinašala hrano na mizo. Upam, da se bosta z računalnikom lepo imela ta čas, ko nas ne bo. Marko, Maja in jaz večkart mislimo nate.

Poskušaj se nas spomniti, medtem ko boš restartal računalnik.

Z ljubeznijo,

tvoja žena

Oceni vic:


Ta vic je prejel 1 glasov, povprečna ocena je: 1!


e-mesto.si