Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Vic: Blondinkin dnevnik

Dodal snejbi, dne 03.10.2008 ob 16:48
Ogledi: 4674, Kategorija: Blondinke


NASLOV: Blondinkin dnevnik

3.marec 
 
Hurrraaaa, sem dobila vozniški izpit!  Končno bom lahko vozila svoj avto, ne da bi poslušala inštruktorja,  ko stalno ponavlja: "Pazi! Prepovedana smer! Pazi pešec!" ...in podobne  opazke.  
Sploh ne vem, kako sem ga sploh prenašala dve leti...

8.marec 
Avto šola je priredila zabavo, ker sem končala.  Inštruktorji so bili ganjeni. Eden je rekel , da bo daroval mašo   zame. Zdi se mi, da je eden od njih imel solze v očeh in je rekel, da bojo  nazdravili meni. Zelo prijazno, ampak mislim, da moje vozniško le ni  toliko pomembno za tako pretiravanje.  

12.marec 
Kupila  sem avto! Na žalost sem morala pustiti avto v salonu, da mi zamenjajo zadnji  blatnik, ker sem dala v rikverc namesto v prvo. 
Ni prakse...komaj en teden  vozim. 

14.marec  
In končno moj avto. Tako sem bila  zadovoljna, da sem se odločila, da grem malo vozit. Verjetno so  imeli tudi drugi isto idejo, ker je bilo za menoj ogromno avtov; trobili  so kot nori...verjetno je bila ohcet in sem se jim pridružila in znižala  hitrost iz 15 na 10 KM na uro. Verjetno jim je ugajalo, saj so začeli še bolj  trobiti.

22.marec 
Moji sosedje so super. Naredili so  napis"PAZI MANEVER"; dali so mi največji parkirni in so prepovedali otrokom,  da se igrajo, ko jaz manevriram. Mislim , da zato, da mi ne bi nagajali. Še so  dobri ljudje.

30.marec 
Drugi vozniki stalno trobijo in mi  dajejo neke znake. Mislim, da je to prijazno, ampak malo nevarno. Neki  tip mi je nekaj govoril, a ga nisem razumela, ker nisem našla  gumba, da bi spustila šipo...kmalu bi zadela pešca.  
Dobro, da sem vozila  z mojo potovalno hitrostjo...15 na uro.

10.april 
Malo  čudni so ti vozniki. Ne samo, da stalno mahajo ampak tudi kričijo stalno. Ne vem kaj hočejo, ker še vedno ne najdem gumba za šipo...morda  mi hočejo dati kakšne informacije. Mislim, da je tako, ker sem enega slišala,ko je reku:  
"Pojdi domov,pojdi!" 
Neverjetno, kako je vedel,  da grem domov. Ko bom našla gumb za šipe,mi bo bolj jasno, kaj mi  hočejo vsi povedati.

19.april 
Mesto je slabo osvetljeno.  Danes sem šla prvič ven ponoči in sem morala imeti stalno dolge luči  prižgane, da sem kaj videla. 
Zgleda, da tudi drugi vozniki, ki so vozili  nasproti , so se strinjali z mano, saj so tudi oni prižigali dolge luči.  Edino kar ne razumem, zakaj so trobili. Morda za ustrašit psa ali  mačko...mah, čudaki.

26.april 
Danes sem imela prometno  nesrečo. Zapeljala sem na rondo (krožni promet) in ker je bilo mnogo  avtov (ne, da pretiravam, ampak jih je bilo najmanj 4), nisem mogla zapeljati  ven. Krožila sem in iskala priložnost za izvoz. 
Od kroženja se  mi je zavrtelo in sem udarila v spomenik na sredini rondoja. Morali bi  omejiti vožnjo po rondoju na 1 avto.  

3.maj 
Smola se me drži  in drži. Šla sem po avto v garažo in , ko sem peljala na 
cesto,  sem zgrešila pedal in pritisnila gas namesto zavore. Zadela sem mimoidoči avto in mu razbila celo desno stran. Goli slučaj je nanesel, da  je to bil moj inštruktor vožnje. Dober človek...brez razmišljanja. Jaz sem  vztrajala, da je moja krivda, toda on je vztrajno ponavljal: "Bog oprosti  mi, prosim!...." Bog oprosti mi, prosim!...."

Oceni vic:


Ta vic je prejel 5 glasov, povprečna ocena je: 4!


e-mesto.si