Osrečili smo že

5590 igralcev

z izdelki iz naše trgovine. Prepričani smo, da bo naša pošiljka navdušila tudi tebe!

100% 30-dnevna garancija zadovoljstva!
Če nisi zadovoljen z izbranim produktom, nam produkt enostavno vrneš v 30 dneh od nakupa. Za vplačan znesek lahko izbereš drug produkt, lahko pa ti tudi povrnemo celotno kupnino!

Zanesljiva dostava preko Pošte Slovenije
Za dostavo paketov na tvoj dom skrbi Pošta Slovenije. Paket bo v dopoldanskem času dostavil tvoj poštar. V kolikor te v času dostave ne bo doma pa boš paket lahko prevzel na svoji pošti.

100 % varen in udoben spletni nakup
Tvoji osebni podatki so eno od področij, kateremu posvečamo posebno skrb in pozornost, zato lahko nakup opraviš popolnoma brezskrbno. Tvojih podatkov e-Mesto ne bo posredovalo nikomur.

Jungle Speed
Jungle Speed
Jungle Speed
Jungle Speed
Jungle Speed
Jungle Speed ​​je bliskovito hitra družabna igra za vse starosti, v kateri je pomembno hitro mišljenje in še hitrejši refleksi.
Product ID: 72
22.99 € Novo

Jungle Speed


Jungle Speed ​​je bliskovito hitra družabna igra za vse starosti, v kateri je pomembno hitro mišljenje in še hitrejši refleksi.


Redna cena: 22.99 €


Izdelek žal ni na zalogi!Jungle Speed je zelo preprosta igra in vsakdo jo lahko začne igrati takoj zatem, ko prvič odprete škatlo. A ko boste začeli igrati, bo kaotično stanje med igro povsem porušilo vašo koncentracijo. Igra traja približno 15 minut, nakar lahko spet zajamete zrak in začnete novo igro.

Obrnite kartice, opazite ujemajoče znake in zgrabite totem hitreje kot vaši soigralci, saj boste sicer obtičali z njihovimi karticami. Znebite se vseh svojih kartic in zmagajte! Jungle Speed ​​se boste zlahka naučili igrati hitro igrati , nudil pa vam bo vznemirjenje in zabavo za celo družino in prijatelje vseh starosti.

Iskanje enakih simbolov je dovolj zahtevno, a celotna igra se lahko spremeni, če se prikaže ena od posebnih kartic, saj boste naenkrat morali iskati barve namesto simbolov. 

 

Mnenja o artiklu

  1. Ta artikel še ni prejel mnenj.


Podpiramo plačila z:

     Podpora

Potrebujete pomoč pri nakupu? Pokličite nas na 069/939-811, z veseljem se vam oglasimo skozi teden med 8 in 17.