Osrečili smo že

5194 igralcev

z izdelki iz naše trgovine. Prepričani smo, da bo naša pošiljka navdušila tudi tebe!

100% 30-dnevna garancija zadovoljstva!
Če nisi zadovoljen z izbranim produktom, nam produkt enostavno vrneš v 30 dneh od nakupa. Za vplačan znesek lahko izbereš drug produkt, lahko pa ti tudi povrnemo celotno kupnino!

Zanesljiva dostava preko Pošte Slovenije
Za dostavo paketov na tvoj dom skrbi Pošta Slovenije. Paket bo v dopoldanskem času dostavil tvoj poštar. V kolikor te v času dostave ne bo doma pa boš paket lahko prevzel na svoji pošti.

100 % varen in udoben spletni nakup
Tvoji osebni podatki so eno od področij, kateremu posvečamo posebno skrb in pozornost, zato lahko nakup opraviš popolnoma brezskrbno. Tvojih podatkov e-Mesto ne bo posredovalo nikomur.

Catan Vzpon Inkov
Catan Vzpon Inkov
Catan Vzpon Inkov
Catan Vzpon Inkov
Doživite vzpon in zaton civilizacij ob obalah in v gorovju Peruja skozi tri zgodovinska obdobja s to samosotojno zgodovinsko igro Catan!
Product ID: 95
36.99 € Novo

Catan Vzpon Inkov


Doživite vzpon in zaton civilizacij ob obalah in v gorovju Peruja skozi tri zgodovinska obdobja s to samosotojno zgodovinsko igro Catan!


Redna cena: 36.99 €


Izdelek je na zalogi!Doživite vzpon in zaton civilizacij ob obalah in v gorovju Peruja skozi tri zgodovinska obdobja s to samosotojno zgodovinsko igro Catan!

Že dolgo pred vzponom cesarstva Inkov v Peruju, so na območju Andov v Južni Ameriki živela številna napredna, domorodna ljudstva.

Catan: Vzpon Inkov vas med igro sooča z novimi izzivi. Kot v osnovni igri Catan, tudi tu gradite naselja, cesta in razvijate svojo civilizacijo. Vendar ko vaša civilazija doseže vrh razvoja, se igra ne konča. Vaše pleme gre v zaton. Naselbina ostane zapuščena in vi začnete z gradnjo in razvojem nove naselbine v novem obdobju.

Izbira časovnice je ključen del vaše strategije. Izkoristite nasprotnikove naselbine v zatonu in zmagajte!

Leta: 12+
Igralci: 3-4
Čas igranja: 90 minut

Kategorija Družabne igre
Znamke Catan
Spol Univerzalno
   

To je samostojna igra primerna za začetnike in izkušene naseljence otoka Catan.

Mnenja o artiklu

  1. Ta artikel še ni prejel mnenj.


Podpiramo plačila z:

     Podpora

Potrebujete pomoč pri nakupu? Pokličite nas na 069/939-811, z veseljem se vam oglasimo skozi teden med 8 in 17.