Osrečili smo že

5741 igralcev

z izdelki iz naše trgovine. Prepričani smo, da bo naša pošiljka navdušila tudi tebe!

100% 30-dnevna garancija zadovoljstva!
Če nisi zadovoljen z izbranim produktom, nam produkt enostavno vrneš v 30 dneh od nakupa. Za vplačan znesek lahko izbereš drug produkt, lahko pa ti tudi povrnemo celotno kupnino!

Zanesljiva dostava preko Pošte Slovenije
Za dostavo paketov na tvoj dom skrbi Pošta Slovenije. Paket bo v dopoldanskem času dostavil tvoj poštar. V kolikor te v času dostave ne bo doma pa boš paket lahko prevzel na svoji pošti.

100 % varen in udoben spletni nakup
Tvoji osebni podatki so eno od področij, kateremu posvečamo posebno skrb in pozornost, zato lahko nakup opraviš popolnoma brezskrbno. Tvojih podatkov e-Mesto ne bo posredovalo nikomur.

Catan Trgovci in barbari
Catan Trgovci in barbari
Catan Trgovci in barbari
Catan Trgovci in barbari
Catan Trgovci in barbari
Dodatek k osnovni igri Naseljenci otoka Catan. Igra za 2 do 4 igralce. Za odrasle in otroke, starejše od 10 let. Čas igranja je približno 75 minut.
Product ID: 44
39.99 € Novo

Catan Trgovci in barbari


Dodatek k osnovni igri Naseljenci otoka Catan. Igra za 2 do 4 igralce. Za odrasle in otroke, starejše od 10 let. Čas igranja je približno 75 minut.


Redna cena: 39.99 €


Izdelek žal ni na zalogi!POZOR! Ta razširitev ni samostojna igra! Igrate jo lahko samo skupaj z osnovno igro "Naseljenci otoka Catan"!

Kar deset let so se Klausu Teuberju, idejnemu očetu Naseljencev otoka Catan, v predalu nabirale nove zanimive ideje in razširitve – in ko je katanska publika odločno potrdila, da si poleg Mornarjev ter Mest in vitezov želijo še novih različic osnovne igre, je to Teuberja navdihnilo, da je nabrane ideje še nadgradil in jih razvil.

Rezultat njegovega dela najdete v novi razširitvi: Trgovci in barbari vam ponujajo pet novih scenarijev, ki odpirajo popolnoma nove izzive in možnosti za novo doživljanje osnovne igre, štiri nove različice pa ponujajo alternative, s katerimi igro prikrojite svojim željam – tudi tako dolgo željeni »Catan za dva«. Kdor si je že od nekdaj želel naseljevati v dvoje, lahko s to različico uživa ne samo v osnovni igri, ampak tudi v vseh scenarijih in različicah te razširitve.

Na severu otoka Catan se gradi. Po zelo prometnih cestah se skozi blato in čez globoke luknje prebijajo vlečni vozovi. Na grad, ki je sedež katanskega sveta, vozijo marmor in steklo. Ko vam podivjani barbari prekrižajo pot, kot vodnik kolone vozov nimate lahke naloge.

Ko pridete v bližino obale, zagledate v nebo dvigajoče se temne oblake. Roparski barbari so ponovno opustošili obalna mesta! Kje so hrabri vitezi, ki bi se zoperstavili divjim hordam?

In na jugu? Kaj ne prihaja iz tamkajšnje puščave ravnokar karavana kamel? To so nomadi, ki prinašajo tako zaželjeno trgovsko blago ter v zameno pričakujejo volno in žito. Pazite, da karavane ne zaobidejo vaših naselij! Še ni dovolj: na vzhodu naseljujejo katanske reke drugi naseljenci, gradijo mostove in pobirajo čisti dobiček. Boste na koncu ostali kot „Največji revež“ na cesti poražencev?    

V petih scenarijih boste na Catanu doživeli pet novih napetih dogodivščin. Poleg tega vas čakajo tudi štiri različice, ki bodo igro naredile še bolj pestro in spremenljivo.

Trgovci in barbari vsebujejo:

RAZLIČICE:
Prijazni ropar
Pristaniški mojster
Dogodki na Catanu
Catan za dva

SCENARIJI:
Katanski ribiči
Katanske reke
Pohod karavan
Napad barbarov
Trgovci in barbari

Škatla vsebuje naslednje:

138 igralnih figuric
24 vitezov, po šest v vsaki barvi
12 mostov, po trije v vsaki barvi
4 pratežni vozovi, po eden v vsaki barvi
36 barbarov v barvi brona
40 kovancev / 25 enic, 15 petakov
22 kamel v barvi brona

120 igralnih kart
en komplet kart za scenarij „Napad barbarov“
dva kompleta kart za scenarij „Trgovci in barbari“
štiri karte za scenarij „Katanski ribiči“
en komplet kart za različico „Dogodki na Catanu“

tri kartonske plošče z izsekanimi deli (nova karta z zmagovalnimi točkami »Pristaniški mojster), 20 trgovskih žetonov, 6 ribjih lovišč, 29 ribjih ploščic, ploščica »Star čevelj«, pokrajina z jezerom, 7 polj s katanskima rekama, karta »Največji bogataš«, 4 karte »Največji revež«, pokrajina z oazo, pokrajina z gradom, 3 pokrajinska polja in 36 blagovnih ploščic.

kocka z barvami

pravila igre z opisom štirih različic in petih scenarijev na dvajsetih straneh

 

Mnenja o artiklu

  1. Ta artikel še ni prejel mnenj.


Podpiramo plačila z:

     Podpora

Potrebujete pomoč pri nakupu? Pokličite nas na 069/939-811, z veseljem se vam oglasimo skozi teden med 8 in 17.