Osrečili smo že

5194 igralcev

z izdelki iz naše trgovine. Prepričani smo, da bo naša pošiljka navdušila tudi tebe!

100% 30-dnevna garancija zadovoljstva!
Če nisi zadovoljen z izbranim produktom, nam produkt enostavno vrneš v 30 dneh od nakupa. Za vplačan znesek lahko izbereš drug produkt, lahko pa ti tudi povrnemo celotno kupnino!

Zanesljiva dostava preko Pošte Slovenije
Za dostavo paketov na tvoj dom skrbi Pošta Slovenije. Paket bo v dopoldanskem času dostavil tvoj poštar. V kolikor te v času dostave ne bo doma pa boš paket lahko prevzel na svoji pošti.

100 % varen in udoben spletni nakup
Tvoji osebni podatki so eno od področij, kateremu posvečamo posebno skrb in pozornost, zato lahko nakup opraviš popolnoma brezskrbno. Tvojih podatkov e-Mesto ne bo posredovalo nikomur.

Catan Mornarji Pomorci
Catan Mornarji Pomorci
Catan Mornarji Pomorci
Catan Mornarji Pomorci
Catan Mornarji Pomorci
Dodatek k osnovni igri Naseljenci otoka Catan. Igra za 2 do 4 igralce. Za odrasle in otroke, starejše od 10 let. Čas igranja je približno 75 minut.
Product ID: 42
28.99 € Novo

Catan Mornarji Pomorci


Dodatek k osnovni igri Naseljenci otoka Catan. Igra za 2 do 4 igralce. Za odrasle in otroke, starejše od 10 let. Čas igranja je približno 75 minut.


Redna cena: 28.99 €


Izdelek žal ni na zalogi!POZOR! Ta razširitev ni samostojna igra! Igrate jo lahko samo skupaj z osnovno igro "Naseljenci otoka Catan"!

S to razširitvijo bodo "Naseljenci otoka Catan" postali še bolj raznoliki. Z ladjami pride v igro le malo novih pravil, a neskončno mnogo novih možnosti igranja.

Catan je naseljen. Njegovi pustolovščin željni prebivalci s pomočjo lesa in volne zgradijo ladje in se podajo novim ciljem naproti. Z njimi plujejo vzdolž obal in po odprtem morju, vedno po mejah med dvema poljema. Na vas čaka osem novih avantur: plujete proti "Novim obalam", preživite na "Štirih otokih" in raziskujete "Oceanijo". "Skozi puščavo" pridete do "Pozabljenega rodu" in z njim trgujete z "Blagom za Catan". Ko uspete na "Piratskih otokih" ubraniti Catan pred nesramnimi piratskimi vdori, se lahko končno posvetite gradnji "Katanskih čudes". Potem se prepustite svobodni igri z neskončno možnostmi.

Slišite veter, ki se nežno poigrava z jadri? Ladja čaka, brž se povzpnite nanjo!

Škatla vsebuje naslednje:

1 plošča - 6 kosov okvirja

4 plošče - 30 šesterokotnih ploščic:
19 x morje
2 x gričevje
2 x gorovje
1 x njiva
1 x gozd
1 x pašnik
2 x zlata reka
2 x puščava
10 x pristaniška ploščica
10 x oštevilčen žeton
57 x Catan žeton

60 ladij v štirih barvah (15 vsakih)

gusar (siv splav)

pravila igranja in posebnosti za vsak scenarij (na 20 straneh)

 

Mnenja o artiklu

  1. Ta artikel še ni prejel mnenj.


Podpiramo plačila z:

     Podpora

Potrebujete pomoč pri nakupu? Pokličite nas na 069/939-811, z veseljem se vam oglasimo skozi teden med 8 in 17.