Osrečili smo že

5741 igralcev

z izdelki iz naše trgovine. Prepričani smo, da bo naša pošiljka navdušila tudi tebe!

100% 30-dnevna garancija zadovoljstva!
Če nisi zadovoljen z izbranim produktom, nam produkt enostavno vrneš v 30 dneh od nakupa. Za vplačan znesek lahko izbereš drug produkt, lahko pa ti tudi povrnemo celotno kupnino!

Zanesljiva dostava preko Pošte Slovenije
Za dostavo paketov na tvoj dom skrbi Pošta Slovenije. Paket bo v dopoldanskem času dostavil tvoj poštar. V kolikor te v času dostave ne bo doma pa boš paket lahko prevzel na svoji pošti.

100 % varen in udoben spletni nakup
Tvoji osebni podatki so eno od področij, kateremu posvečamo posebno skrb in pozornost, zato lahko nakup opraviš popolnoma brezskrbno. Tvojih podatkov e-Mesto ne bo posredovalo nikomur.

Catan Mesta in vitezi
Catan Mesta in vitezi
Catan Mesta in vitezi
Catan Mesta in vitezi
Catan Mesta in vitezi
Dodatek k osnovni igri Naseljenci otoka Catan. Igra za 2 do 4 igralce. Za odrasle in otroke, starejše od 12 let. Čas igranja je približno 60 do 120 minut.
Product ID: 43
29.70 € Novo

Catan Mesta in vitezi


Dodatek k osnovni igri Naseljenci otoka Catan. Igra za 2 do 4 igralce. Za odrasle in otroke, starejše od 12 let. Čas igranja je približno 60 do 120 minut.


Redna cena: 29.70 €


Izdelek je na zalogi!POZOR! Ta razširitev ni samostojna igra! Igrate jo lahko samo skupaj z osnovno igro "Naseljenci otoka Catan"!

Ta razširitev vsebuje mnogo novih elementov in vam omogoči, da doživite težavne, a tudi izredno napete in intenzivne pustolovščine na Catanu.

Mesta na Catanu doživijo nov razcvet, kajti nadgradite jih lahko do velikosti metropol. Za širitev mesta potrebujete nove karte »Trgovska roba«. Mesto lahko razširite na področju trgovine, politike in znanosti. Z vsako širitvijo se povečajo možnosti za pridobivanje novih »Kart napredka«, ki pa vam omogočijo globoke posege v igro.
Da boste ob Mestih in vitezih res uživali, morate biti že izkušeni poznavalci Catana in imeti kakšnih 12 let. Dobro poznavanje osnovne igre je pogoj, kajti nova pravila igro zelo zapletejo. S tem se tudi podaljša čas igranja in sicer za približno eno uro. Za svoj trud pa boste nagrajeni z zares intenzivno katansko pustolovščino.

Doživite vzpon Catana! Mesta se razcvetajo in uspevajo - a prav bogastvo privabi na otok tudi barbare. Divje horde začnejo ogrožati otok. Ostane vam prav malo časa, da sestavite udarno viteško vojsko, ki se bo lahko zoperstavila barbarom. Gorje mestom, kadar so vitezi premagani! Kdor je zanesljiv v borbi proti barbarom, dobi dodatne zmagovalne točke – a kdor premalo vlaga v svojo vojsko, mu lahko barbari oplenijo njegova mesta. Kot vedno tudi tu velja, da je treba pretehtati med sebičnostjo in občim dobrim. V vaših rokah je, ali želite res ostati ob strani, ko se razleže klic: "Kdo bo rešil Catan pred barbari?"

Škatla vsebuje naslednje:

3 kartonske plošče, v njih:
4 tablice širitve mesta
4 x 15 ploščic
polje za plovbo barbarske flote
4 ceniki gradnje

Komplet 96 kart, od tega:
3 x 12 kart s trgovsko robo
6 kart z zmagovalnimi točkami
3 x 18 kart razvoja

4 kompleti figuric, na komplet:
6 vitezov
6 čelad
3 mestna obzidja
3 podstavki za metropole

Dodatne igralne figurice:
trgovec
rdeča kocka s pikami
kocka dogodkov s simboli
barbarska flota (siva ladja)

Pravila igranja in almanah kart razvoja (na 12 straneh)

 

Mnenja o artiklu

  1. Ta artikel še ni prejel mnenj.


Podpiramo plačila z:

     Podpora

Potrebujete pomoč pri nakupu? Pokličite nas na 069/939-811, z veseljem se vam oglasimo skozi teden med 8 in 17.