Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Novica - Podprite e-Mesto in postanite člani!
Objavljeno:
08:31:25 04.12.2015

Zaradi prihajajočih tehničnih sprememb, na katere nimamo vpliva (spletni brskalniki ne bodo podpirali več programskega jezika v katerem je narejena "beta", kar pomeni da bi jo morali izdelati ponovno "iz nule") in katere bodo povzročile dodatne stroške, vedno večjega problema z obnašanjem in kulturo igralcev na brezplačnem taroku (nad katero nimamo nobenega vpliva ali nadzora) ter večnim problemom razdrobljene publike na brezplačnem in plačljivem taroku, smo se odločili, da s 4.12.2015 ukinjamo brezplačni tarok ali ti. "beto" in v bodoče nudimo možnost igranja le na novem članskem taroku.

Upamo, da boste našo potezo podprli in se nam pridružili kot člani ter na tak način omogočili nemoteno delovanje najbolj popularnega slovenskega spletnega taroka še naprej.

Ker pa želimo, da se nam pridruži čim več članov, smo v ta namen začasno naredili tudi super akcijo s 25% popustom, tako da boste letno članarino plačali samo 29,99eur namesto 40eur, kar znese 2,49eur/mesec. Igranje taroka na spletu si tako lahko dejansko privoščite že za ceno 1 piva na mesec.

Za ogled prednosti, ki jih dobite kot člani e-Mesta kliknite na TO POVEZAVO.

Za družinske popuste (3 igralci ali več) ali kakršnakoli vprašanja se nam lahko oglasite na info@e-mesto.si ali telefonsko številko 031 401 302.

Upamo, da se že danes srečamo za kakšno mizo! :)

Za naročilo članarine lahko klikneš TUKAJ.

Lep pozdrav,

Ekipa e-Mesta

e-mesto.si