Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Kristali in njihov namen


1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17169
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 07.09.2009 20:54:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

Roževec

Kristal srca


Roževec močno deluje na srčni lotus, prinaša ljubezen do bližnjih, potrpežljivost z drugimi ljudmi, odpuščanje in harmonijo. Uravnoveša meridiane akupunkturnih točk in z njegovimi spodbudnimi nežnimi energijami ugaja dušam in čustvom vseh ljudi. Je odličen kristal za uporabo v obdobju vseh procesov sprememb.
Za ženske zelo pomemben kristal, ki prinaša občutek ljubezni, zadovoljstva, čustvene varnosti in njenega spontanega izražanja.

\"\"

 


Rodohrozit

Kristal ljubezni in ravnovesja


Rodohrozit spodbuja bezpogojno ljubezen in nas dela živahne in radostne. Pomaga k razvijanju notranjega miru in svobode. Odpira občutek za pravičnost in pomaga pri razreševanju karme. Omogoča tudi pretok božjih sporočil na Zemljo in ustvarja svet optimizma in ljubezni.

 

\"\"

 


Rodonit

Kristal svobodnega izražanja


Rodonit služi razcvetu moči duše in vodi k novimi impulzi svobodnejšega izražanja. Osvobaja napetosti duha in mu podarja mir in ravnovesje.Vodi k odptosti srca in vam pokaže kako resnično ljubiti. S tem prinaša duhovno zrelost ter podpira zavest za učenje iz življenjskih situacij.  Med drugim krepi prijateljstvo in pomaga, da rešujete konflikte na konstruktiven in moder način.

Rodonit ni primeren kristal za depresivne ali umirjene ljudi. Kristalna palica napolnjena z Rodonitom, ki jo nosimo, osvobaja od službenega stresa, pomaga pa tudi lažje prenašati naglico, ki je zelo aktivna v velikih mestih.

 

\"\"
1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17169
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 02.10.2009 15:50:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

Rubin

Kristal življenske moči


Rubin predstavlja življensko moč. Je odličen kristal za odpiranje korenske, spolne in srčne čakre. Prebuja ljubečo čustveno naravo in notranjo moč, da zažari v naši osebnosti. Prinaša mnogo svetlobe v življenje in pomaga ščititi pred negativnimi vplivi psihičnih napadov ter ohranjati dobre življenske vrednote. Varuje tudi pred nočnimi morami.
Rubin je posebno izrazit in pomemben kristal, ki okrepi celotno telo, vliva moč volje in tako pomaga konstruktivno izpolnjevati naloge na Zemlji.

Ima zelo globoko delovanje, ki meddrugim varuje dušo pred poškodbami. Zato je priporočljivo veliko kristalno palico z Rubinom polagati na prsni predel in meditirati z njo.

To spodbuja duha k novim razmišljanjem in podarja nove impulze, ko smo v stanju brez volje.

\"\"

 


Rutil kremen

Kristal ravnovesja


Rutil kremen zdravi in uravnoveša avro z zavračanjem negativnih energij.
Vodi vas k prepoznavanju korenin problema in pomaga k uravnovešanju odnosov.
Posreduje odkritost, neodvisnost in duševno rast. Pomaga k razvijanju novih življenjskih perspektiv in osvobaja strah od prihodnosti.

 

\"\"

 


Safir

Kristal duševne moči


Safir prinaša radost in mir z usmerjenjem k notranji lepoti in intuiciji. Uporablja se za spiritualna kanaliziranja in zdravljenja.
Safir je popolnoma nenavaden kristal, ki vibrira v globino duše. Je strumen element, ki nas dela stabilne, odločne in usmerjene k cilju. Olajšuje napetosti duše brez agresivnega delovanja. Na duha vliva pozitivne spodbuditve in dopušča k slutenju starodavnih vibracij od Aonov in celotnega zemeljskega časa.
Ima zelo visoko in prodorno energijo. Dela nas stabilne in podpira sposobnost koncentracije.
Uporabljajte Safirjevo kristalno palico za spodbuditev duhovnega razvoja. Z njegovo pomočjo lahko prebudite pozabljena znanja vaših predhodnih inkarnacij.

 

\"\"

 


Sardoniks

Kristal samozavesti


Sardoniks prinaša duševni mir in odprtost k spontanem toku življenja. Podpira  svobodo mišljenja in navdihuje s prebujenjem sreče. Osvobaja notranje bolečine in travme, ki jih je absorbiralo telo, ter  preobraža celični spomin zapisov travm iz preteklosti.
Odpravlja strese in travme tudi iz srca in prebavnih organov. Osvobaja od žalosti, grenkobe, povečuje čustveno zavedanje in pogum; V življenje pa privablja več prijateljev, radosti in sreče v zakonu.
Spada med učinkovite kristale za odstranjevanje usmerjenih temnih energij.

 

\"\"
1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17169
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 16.11.2009 08:51:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

Septari

Kristal za spodbuditev spomina


Duševno pomaga Septari, da ostanemo stabilni v težkih situacijah, brez da se zapremo vase.
Izboljšuje prekrvavljenost možganov in pomaga pri težavah s koncentracijo. Zato je zelo primeren kamen za vse starejše ljudi, pri katerih se pojavlja alzheimerjeva bolezen in hiperaktivne otroke, ki imajo težave z učenjem. Pri kristaloterapiji ga polagamo na pleksus od koder učinkovito pošilja svoje kvalitete v možgane, pri nespečnosti pa ga preko noči polagamo pod zglavnik.

\"\"

 


Serpentin

Kamen prebujenja


Serpentin  povečuje samozavest in spodbuja k zaupanju vaše intuicije. Njegova vibracija podarja zavest svobode. Zato zelo primeren kamen pri meditaciji, ko se želimo s polnostjo prepustiti in odpreti srce za nova duhovna doživetja.
Pomaga ozavestiti in očistiti zavrta neprebavljena čustva, osvobaja dihanje od tiščanja in prepušča k poglabljanju svobode.
Uravnoveša razpoloženje, umirja pri nervozi in stresu ter deluje proti negativnim razvadam.

 

\"\"

 


Smaragd

Kristal za uresničevanje ciljev


Smaragd odpira, aktivira in stimulira srčno čakro, kar umirja gladino čustev. Privablja ljubezen in podpira zvestobo, zato je odličen kristal za voditelje, socialne delavce in svetovalce. Odličen kristal tudi za ženske, ki jih varuje v nosečnosti in daje moč v menopavzi.
Smaragd umirja, zdravi, osvežuje in krepi vašega duha s prebujeno voljo. Aktivira 3. oko in kundalini energijo ter pomaga k osvoboditvi negativnih energij.
Temno zelene kvalitete Smaragda služijo razvoju volje in ciljev na Zemlji. Ima močno Jupitrovo energijo, ki vliva voljo in željo za življenjem. Voditelji so ga nosili za utrditev njihovega zemeljskega poslanstva.

 

Je dober kristal za močne može, tako kot Rubin za ženske, vendar s pridihom večje dinamičnosti, ki podpira vzdržljivost in poslovnost.

\"\"


Sodalit

Kristal za mentalno jasnost


Sodalit stopnjuje povezavo s kozmosom in poživlja vpogled spoznanja. Daje sposobnost skrivnostni del bistva nekritično opazovati in sprejeti. Vodi k miru, tišini in blagodejnosti našega duha in telesa. Umirja gladino naših misli in prinaša jasnost.
Povišuje logično sklepanje in bistro razmišljanje. Podpira prijateljstvo, družbene cilje in namene v skupinskih situacijah. Prinaša pa tudi samozvestobo ter osvobaja od občutka krivde.
Sodalit pomaga prepoznati in odvreči omejitve negativnega mišljenja.
Krepi samoljubezen in izražanje notranjih vrednot.
Učinkovito zdravi in pritiska na psihična obolenja, našemu duhu pa omogoča širšo razgledanost, sprostitev in ravnovesje. Je čudovit kristal za zdravljenje čakre tretjega očesa in grla. 

\"\"
1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17169
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 19.02.2010 10:33:20 Citiraj objavo Pošlji ZS

Sokolovo oko

Kristal vizije


Sokolovo oko prebuja razumevanje za lasten življenjski načrt in pripomore k boljšim pregledom v kompleksnih situacijah.
Kristal Sokolovega očesa je povezan s sončnim bogom Horusom, varuhom pravičnosti.
Pomaga k pravilnimi odločitvami v mnogih življenskih situacijah. Deluje zelo močno na dušo, dela nas stabilne in premočrtno vodi pri zasledovanju ciljev.
Ustvarja nove povezave med različnimi energijskimi nivoji in jih pretanjeno uravnoveša. Spodbuja dušo k prebuditvi pozabljenih reliktov starih inkarnacij, ustvarja razmišljujočega duha in deluje pomirjajoče, ko pademo iz ravnovesja.

Pomaga nam uravnovesiti živce za boljše delovanje in umirjenost duha in duše.

\"\"


Sončni kamen

Kristal notranje širitve


Sončni kamen očiščuje in energizira čakre. Odganja strahopetnost, odstranjuje stres in povečuje vitalnost in sjaj. Pomaga proti depresijam, strahovom in pretirani skrbi; omogoča pa tudi ustvariti pozitiven pogled na življenje.
Sončni kamen zdravi dušo, ki žaluje. Odpira k svetlobi nebesnih sfer, služi bogu in ga časti kot varuha večne luči. Uporabljajte ga za meditacijo, da dosežete notranji mir z njegovim sončnim sjajem. Otroci ga obožujejo, saj nežno polni duha s čisto energijo.
Za zdravilce je zelo pirmerna kristalna palica sončnega kamna za odklanjanje negativnih vibracij, za izgradnjo osebnosti in odprtost k višjimi spoznaji, za svoboden pretok božanske energije na Zemljo.
V starodavnem kolesu zdravilstva predstavlja povezavo z zlato – belo svetlobo.

\"\"

 


Sugilit

Kristal čustvene preobrazbe


Sugilit je moderni kristal ljubezni, ki odpira duha k mističnosti vesolja. Neguje čakre in omogoča uravnovešen energijski  pretok. Pomaga poglobiti meditacijo in izostriti notranji vpogled. Pomaga k odpuščanju starih vzorcev in prepričanj; vliva pa tudi moč za razreševanje konfliktov in doseganje kompromisov.
Sugilit pritegne naše občutke. Izboljšuje energijo med telesom in dušo ter pomaga izločati negativno energijo.
Ustvarja bistro glavo na poseben način. Robate može spreminja v čustvene, nežne in bolj intuitivne. Čustveno obremenjenim ljudjem pomaga premagati svoje notranje stahove, da se odprejo in izrazijo čustva veliko bolj svobodno in z večjim veseljem.

 

\"\"
1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17169
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 02.11.2010 19:35:26 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tigrovo oko

Kristal nove moči


Tigrovo oko ohranja božansko iskro zaupanja v kriznih trenutkih in situacijah življanja. Podpira vaše telo, ko se privaja na nove višje energije. Neguje čakre in zdravi poškodbe avre.
Jasni komunikacijo med fizičnim, mentalnim in čustvenim nivojem.  Vnaša jasnost v razum in mišljenje. Osvobaja strahove in potlačena neizražena čustva ter nagiba k spontanosti izražanja.

\"\"


 
1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17169
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 03.11.2010 18:49:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tigrovo oko – rdeče

Kristal spodbude

Rdeče tigrovo oko je fascinanten kristal, ki izžareva nekaj divjega in skrivnostnega. Ohrabri in utrdi vašo dušo, kar posredno osvobaja vaša čustva in potrebe. Potemtakem aktivira vaše instinkte in animalične potrebe. Ob njem postanete opazni in se uveljavite tako v partnerskem odnosu kot tudi v erotičnih željah.
Na duha deluje nekoliko utišajoče, vendar se boste ob njegovih vibracijah lažje prepustili in posredovali vaše želje. Meddrugim preprečuje histerije in osvobaja intelektualne strahove.

Zelo je namenjen skrivnostnim in globokočutnim ljudem, ki želijo raziskati pravzrok svoje duše. Pretirano občutljive ljudi pomirja in jim omogoča, da lahko normalno uživajo svoje življenje. Ni za primitivne duše, kajti lahko jih naredi divje in razuzdane. Za vzvišane duše predstavlja ta kristal nekašno povezavo med posvetnimi potrebami in  telesom. Eno z drugim je to zelo močan kristal, ki vliva novo moč in stabilnost ter pomaga, da uvidimo svetla izhodišča v temnih obdobjih življenja.

Krepi koncentracijo, spodbuja spomin in nudi oporo govornikom. Uvršča se tudi kot dober zaščitni kristal.

\"\" 
Kristali in njihov namen

e-mesto.si