PrijavaZakaj portal goljufa s številom prijavljenih uporabnikov?


dominic

dominic
Št. sporočil: 279
Regija: Prekmurska
Datum objave: 28.05.2018 13:08:24 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne vem zakaj me ne vikate in me naslavjate z moško obliko. Moje osebno mnenje je, da se vikamo tudi prek interneta.

Bi vma jaz naredila vse to, ampak to ni moja kompetenca. Je bolj v finančnih vodah. Kot prvo, sem bila vodja projekta pri eni večjih slovenskih finančnih firm, z več kot 300 strankami, pa je bil mesečni račun za IT 150 evr na mesec, kar je vključevalo microsoft in oracle licenco.

Najamite zunanje finančne in IT svetovalce, da vam bodo povedali kje točno lahko porežete stroške. Če to zgoraj ni laž, je stanja katastrofa. Operativni stroški takega portala tako visoki ne bi smeli bit. Moškim je vedno težko priznat, da rabijo pomoč, še posebaj če je zadaj sposobna ženska. Kot drugo, vidi se iz te teme in tudi ostalih vaših prispevkov, da ste zelo utrujeni in nezadovoljni - dajte prepustit del vodenja komu drugemu v družbi.

Pa to je vse postranskega pomena. Namen je bil, da mi razložite, zakaj točno prejate podatke o prijavljenih uporabnikih. Ampak očitno tega odgovora ne bom dobila, zato se bom rajši odpravila na plažo.

ne pozabi na kremo z visokim faktorjem
Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 28.05.2018 13:51:54 Citiraj objavo Pošlji ZS

Odločitev uporabnikov na tem portalu je bila, da se med seboj tikamo. Zato te tikam. Spola nisem razbral, kot sem že na začetku napisal, za kar se opravičujem.

Ste pri vaši finančni firmi z več kot 300 strankami ponujali svoje storitve zastonj? Če ne, zakaj pričakujete to od nas? Če ja, mi zaupate podatke firme, da še jaz postanem vaša stranka?

Microsoft in Oracle licenca nima nobene zveze z razvojem spletnega portala (navsezadnje jih mi sploh nimamo, ker jih za vodenje spletnega portala ne potrebujemo), kar kaže na vaše precejšnje nepoznavanje spletnega področja. Stroški, ki sem jih navedel, so stroški razvoja (strošek dobrega programerja je 20-30 eur/h) in stroški vzdrževanja portala, kamor sodijo popravki (spet strošek programerja) in plačilo strežnika. Za tako igro s toliko igralci je potreben kar močan server in zelo dobra povezava. Ker očitno želite zelo podrobne informacije o tem, kam vlagamo lasten denar - želimo ga vložiti v prenovo igre v jezik HTML5, za kar bo potrebna celotna prenova vsega kar vidite. Kaj več vam lahko povem na sestanku, kjer mi boste dali brezplačne finančne nasvete. (vsaj sklepam, da delate zastonj, ker to pričakujete tudi od drugih). Morda pa nam celo posodite svojega programerja, ki ga verjetno imate, za par mesecev pro bono storitev pri nas, saj sklepam, da tudi programerji pri vas delajo zastonj.

Utrujen sem, ker imam doma dojenčka, nezadovoljen še zdaleč ne oz. živim eno najlepšioh obdobij v življenju, hvala na skrbi. "Vodenje komu drugemu v družbi" ne morem prepustit, ker v družbi ni nikogar drugega, sva 2, ki se sicer ukvarjava s popolnomo drugimi zadevami na spletu, tarok pa imava gor pač kot najin hobi projekt. Še enkrat poudarjam - v 15 letih nisva od njega dobila niti 1 eur, to ni najina služba in namen tega portala ni v tem, da midva od njega zasluživa, pač pa da lahko boljši igralci taroka igrajo nemoteno med seboj, brez prevelikega teženja začetnikov oz. ljudi, ki pridejo samo past dolgčas. Kot se - zanimivo - dogaja na vseh brezplačnih igrah in se je prej tudi pri nas. 

Namen je bil, da mi razložite, zakaj točno prejate podatke o prijavljenih uporabnikih. Ampak očitno tega odgovora ne bom dobila, zato se bom rajši odpravila na plažo.

Še enkrat preberite moj prvi odgovor in morda na spletu pobrskajte kako delujejo piškotki. Torej ne prirejamo podatkov in niti nimamo razloga za to. Če bi želeli prirejati številko navadnih uporabnikov bi enostavno registrirali 100.000 uporabnikov, kar se lahko programersko uredi v parih minutah, a ne vem zakaj bi to počeli. Kar šteje na tem portalu so naši člani in ja - z njimi se radi pohvalimo smile Če vas zanima, so do zdaj odigrali že več kot 12 milijonov iger in dosegli preko 234 milijonov točk. Zanimivo niti enega od njih v 15 letih ni zmotilo prikazovanje uporabniških imen na prvi strani, vas pa tako bode v oči, da ste temu namenili celo debato, čeprav sploh niste član.

Pa glede na to, da ste si vzeli čas oceniti moje osebno psiho-fizično stanje naj še jaz vas vprašam - porabili ste vsaj 1 uro svojega časa, zato da ste nam povedali, da vas motijo prikazovanja neznanih uporabnikov na prvi strani (katera ste očitno prisiljeni gledati) in nam kot (očitno) nekdo iz sveta financ dali finančni nasvet, naj svoje storitve ponujamo zastonj. Menim, da lahko svoj prosti čas veliko bolje izkoristite in morda tudi ne blatite ugleda svojega delodajalca, saj je ta finančni nasvet realno gledano - slab, s čimer se verjetno vsi tukaj strinjajo (tudi tisti, ki raje "ne bi dali 30 eur za uporabo storitve" ). Torej če prav razumem ste nam prišli zgolj povedati, da ne želite plačati članarine - vašo odločitev spoštujemo in jo razumemo, zgolj ne vemo zakaj vidite potrebo po tem, da to razglašate v javnosti. Tudi jaz ne bi plačal Lamborghinija, pa ne grem o tem pisat na njihov forum in hkrati še pljuvati po njihovih poslovnih odločitvah, ga pač enostavno ne plačam. 
Magnifico

Magnifico
Št. sporočil: 65
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 29.05.2018 18:38:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mladen, konkretno in korektno.

Lepo napisano.

Dominik, se pridružujem tvojemu nasvetu smile
Vorbith

Vorbith
Št. sporočil: 11
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 06.04.2020 15:43:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mladen, konkretno in korektno.

Lepo napisano.

Dominik, se pridružujem tvojemu nasvetu smile

Pozdravljeni, tudi jaz se strinjam s tabo. Smiley
Zakaj portal goljufa s številom prijavljenih uporabnikov?