Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Ukinitev nečlanskega igranja taroka


Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 839
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 31.07.2017 18:34:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pa še to, ko ravno omenjaš korektnost - v času ko smo vložili lasten denar v obstoj portala smo ponudili alternativo - brezplačno in plačljivo verzijo in jasno povedali, da v kolikor bo dovolj prodanih članarin, da se pokrijejo vsi stroški (torej želimo 0€ brez zaslužka) bomo razvijali tudi brez plačno verzijo.

Članarino je plačalo cca. 20 članov, ostali so igrali na njihov račun. S tem so nam veliko bolj porezali krila kot ti s svojim vpisom z velikimi tiskanimi črkami.
1tan

1tan
Št. sporočil: 17079
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 01.08.2017 16:57:08 Citiraj objavo Pošlji ZS

ta je bla močna VELIKI UPORABNIK PRVIČ V IZPISANEM FORUMU, tvoj prispevek besa, jeze bom pripisala hudi vročini cca. blizu 40 stopinj, omisli si tuš, klimo, pahljačo in se skušaj ohladiti na "naraven" način.
Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7368
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 02.08.2017 00:50:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ahahaha, bitch please, attention whore :D

Ja če je pa un ta drug portal tok boljši, ok, naredu si reklamo in zdej? Boš še tle buzeriral al boš poniknil pa presedlal tja? Mislim, da kake civilne tožbe ne boš doživel, če to storiš. Al boš dal 18k € pa nardil zastonj špil za vse (razen zame, k ti najedam :P)

You made your point, zdrl si se na ves glas in tvoj glas je bil slišan, zdej pa mir (al pa če se spustiš v tožbo zaradi kratenja pravic do brezplačnega taroka; sicer ne vem, s katerimi argumenti misliš zmagat, ampak ok, pustim domišljiji prosto pot).
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

Ukinitev nečlanskega igranja taroka

e-mesto.si