Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Trenutni rezultat za leto 2017


demox

demox
Št. sporočil: 161
Regija: Gorenjska
Datum objave: 05.02.2018 20:17:24 Citiraj objavo Pošlji ZS

demox,

strinjam se da najina debata nima nobenega smisla, tako da v bodoče ne bom več bral tvojih sporočil.

kru29,

odlično, če pa si še funkcionalno dojel sporočeno iz moje strani in še od koga, pa toliko boljesmile V kolikor bi še bral moje poste, potem bi ti predlagal kakšen zmerno sofisticiran program za analitično obdelovanje podatkov (npr. spss).

 
kru29

kru29

Elitni član Št. sporočil: 94
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 07.02.2018 08:45:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mladen,

ko sem napisal, da se obrne na e-mesto ni bilo mišljeno, da bi e-mesto posredovalo med različnimi mnenji oz. konflikti, ampak kot merodajni organ določanja/odločanja in ustreznega obveščanja.

torej:
1) določanja ali je res prišlo do neke zakonske zlorabe osebnih podatkov, žalitve ali poškodbe pravil portala. (da nekomu ni všeč, ali pa da ga moja objava moti iz nekih drugih razlogov je to njegove osebna stvar),
2) ker ne mislim brati in ne berem vseh objav ne morem vedeti, da je to tega res prišlo, če nisem ustrezno obveščen, torej po e-mailu od strani e-mesta.

glede na to, da si napisal da ni prišlo do nobene kršitve ne vidim razloga, da bi spremenil svojih objav.

mene tudi moti, da sta na primer igralca tarokist2017 in bil36 visoko uvršečna, zato ker sta me oba ven vrgla, kot sta dobila mojo kontro (oba prijavil), ampak sem spoštoval rezultate takšni kot so.

vem, da "turnirji", ki tukaj potekajo imajo svoje luknje, ampak je to enostavna in zaenkrat edina rešitev, ki jo e-mesto ponuja.  ker pa ni bilo končne razvstitve sem to sam naredil.

žal tudi turnirji na uradnih državnih prvenstvih imajo svoje luknje in si posamezniki "pomagajo" na različne druge načine, delajo renose, različne trike s napačno podeljeni kartami, časovnim zavlačevanjem ali pa igrajo z označenimi kartami oz. pomagajo drugim igralcem s čudnimi kontrami/nesodelovanjem s soigralcem itn.

tukaj pa e-mesto lahko ima prednost - ni mogoče renosa narediti, ni mogoče označiti kart in bi se lahko "zamaskiralo" uporabniška imena, tako da se res ne bi vedlo s kom igraš in proti komu, ter kako je trenutno uvrščen.
 Nazadnje uredil kru29 dne, 07.02.2018 ob 08:47

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 856
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 07.02.2018 10:27:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

Zdravo, kot rečeno bi se marsikaj lahko naredilo, a to trenutno ni prioriteta. Morate se zavedati, da vsaka sprememba v stilu "kaj pa če bi raje naredili, da se zgodi X, ko naredimo Y in ima to za posledico Z" ni rešljiva s parimi kliki, pač pa z nakazilom nekaj 100 ali 1000eur na račun programerja. Budget portala pa niti približno ni neomejen, zato se pač vlaga v tiste nujne zadeve, ostale manj nujne pa pridejo na vrsto kasneje. 

Zato smo tudi povedali, da bodo trenutno turnirji bolj informativne narave oz. komu v zabavo, ne bomo pa delali uradnih lestvic na podlagi njih, še manj pa neke skupne rezultate. 

In drži, ne bomo se vpletali v omembe uporabniških imen, ker to ni proti pravilom, tako da se zmenite med sabo, če imate neke posebne želje. 600 članov vas je in če mi bo vsak pisal kdo ga lahko omenja in kdo ne, lahko pustim službo in se ukvarjam samo še s tem. 

 
kru29

kru29

Elitni član Št. sporočil: 94
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 10.02.2018 19:00:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mladen,

a letos bodo turnirji?
Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 856
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 11.02.2018 12:42:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lahko jih naredimo. Naredimo vsak mesec enega?
rprestor

rprestor

Elitni član Št. sporočil: 8
Regija: Gorenjska
Datum objave: 13.02.2018 07:43:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

fajn bi blo,kar zmenimo se tako.1turnir na mesec pa bo.
Trenutni rezultat za leto 2017

e-mesto.si