Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Težava s TAROK ZA VSE


Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 835
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 31.12.2017 14:48:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tarok za vse ne obstaja več in zaradi popolne nekulture igralcev tudi več ne bo obstajal.

Razlogi:

- preveliko število igralcev, ki pridejo gor iz dolgčasa in kvarijo igre vsem ostalim.

- ogromno število tistih, ki se ne znajo obnašat in med igro drugim grozijo, jih ponižujejo in na splošno verbalno nadlegujejo igralce. Ker gre za brezplačno igro nismo imeli vzvoda, da jih omejimo - tudi če smo jih blokirali, so v roku 5 minut naredili nov račun in nadaljevali s svojim početjem.

- nimamo programerja, ki bi skrbel za razvoj portala brezplačno in nimamo brezplačnih strežnikov. Po dolgih letih (cca. 10), ko smo (s pomočjo peščice igralcev) financirali portal iz lastnega žepa, se je življenjska situacija spremenila (novorojenčki, selitve, krediti...) in tega več ne moremo početi.

Če komu igranje taroka ne pomeni niti toliko, da bi za to plačal 2,5€/mesec (strošek letne članarine / 12 mesecev) potem sklepamo, da ga niti ne bo pogrešal preveč.

In če primerjam igro zdaj, ko je gor 500-600 članov in prej, ko jih je gor bilo par deset tisoč, je to kot noč in dan in sem vesel, da smo se tako odločili, saj smo dvignili kvaliteto igre za nekaj stopenj nad vse ostale, hkrati pa se znebili vseh tistih uničevalcev zabave, ki zdaj slabo voljo trosijo drugje. Sigurno najboljša odločitev, ki smo jo lahko sprejeli.

 

 
dominic

dominic

Elitni član Št. sporočil: 270
Regija: Prekmurska
Datum objave: 31.12.2017 14:49:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

Priporočam, da se ta tema izbriše, ker samo zavzema prostor in ni funkcionalna. Zamenja pa naj jo tema težave na taroku
Težava s TAROK ZA VSE

e-mesto.si