Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


"SKAKAČI"


mai2

mai2
Št. sporočil: 9
Regija: Štajerska
Datum objave: 03.07.2013 10:21:26 Citiraj objavo Pošlji ZS

igralcu, ki "pobegne" iz igre, ko ima slabe karte, bi morali odšteti 500 kazenskih točk!!

neresno je, da odstopi oz."zbriše", ostali pa ostanejo in čakajo na druge igralce, ki pa se ne priključijo, ker je običajno na pobeglem minus tičk.

lp pablo
Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 859
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 03.07.2013 11:17:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Jap, nihče jih ne mara... Trenutno je žal težava v tem, da sistem ne more avtomatično vedeti, kdo je zapustil mizo kot "skakač", kdo pa v dogovoru z ostalimi (so se dogovorili do katere runde igrajo ali pa je morda že odigral 50 rund in gre spat). Tako, da bi edina možnost bila, da vsi ki prvi zapustijo mizo dobijo kazen, ampak to seveda ne bi bilo pošteno do večine igralcev. V prihodnje upamo, da bomo delno to napako rešili tako, da bomo resnim igralcem, ki si želijo miru pred takimi, ponudili člansko igro, saj računamo, da tisti, ki bo plačal članarino ne bo imel interesa po neumnostih. Brezplačna igra bo pa še naprej na voljo brezplačno, ampak bo zaradi te svoje brezplačnosti enostavno imela neke manjše pomanjkljivosti.
mai2

mai2
Št. sporočil: 9
Regija: Štajerska
Datum objave: 03.07.2013 11:29:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

Se strinjam, vendar bi bilo mogoče tistemu, ki "odskoči" med igro (to v nobenem primeru ni dogovor med igralci) odbije 500 točk.

tudi to se strinja, da članom, ki plačajo članarino ni do NERESNEGA igranja- vendar se mi zdi

da bi lahko članarina znašala 2 E na mesec- to je 24 E na leto. To bi lažje plačali mi "penzionisti".

Premislite o tem- bilo bi  verjetno več članov.

lp Pablo
Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 859
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 03.07.2013 19:30:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

Živjo Pablo,

kar se tiče skakačev bomo še malo v ekipi pomozgali, kako bi jih najbolj učinkovito kaznovali, težava je tudi v tem, da je precej takšnih, ki jim je za statistiko vseeno in jim bo tudi vseeno glede kazni v točkah...

kar se tiče pa naročnine pa pravzaprav zdaj poteka akcija, v kateri jo dobite še ceneje kot za 2€/mesec če upoštevate vse popuste, naj pojasnim:

- redna cena 40€ je znižana na 30€

- zraven dobite brezplačno tarok karte v vrednosti 6€ (30 - 6 = 24€ )

- članarino vam aktiviramo takoj, dejansko pa se vam bo ob lansiranju nove igre ponastavila na 12 mesecev, tako da boste zdaj imeli nekaj časa "brezplačno" na nek način. V kratkem bomo na forumu aktivirali skriti forum samo za E-člane, kjer se bodo izmenjevali najbolj skriti namigi za igro, hkrati pa se boste na tak način "profesionalci" lažje družili med seboj, saj verjamem, da je na tako velikem forumu težko oceniti s kom imaš opravka. Ob tem pa bodo E-člani imeli tudi lastno kodo s popustm za nakupe v spletni trgovini. Na tak način bo članarina imela le neko dodano vrednost tudi pred lansiranjem igre.

Na tak način torej v tem trenutku dobite nekako za 24€ 12 mesecev članarine (2€/mesec) + 2 meseca članarine zastonj, karte pa recimo, da boste prej ali slej tako kupili - ali pri nas ali pa kje drugje, če nič drugega so primerne tudi za kako darilo smile

Upam, da se nam pridružite smile

 

 
"SKAKAČI"

e-mesto.si