Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Pomoč!! (za igro tarok)


Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7403
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.05.2014 23:26:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

 

...

kar pa se tiče zavihkov imam odprte le tri, ne bi rekla da bi jih blo' šestnajst....na tri najbrž ne more tolko vplivat, ali pač?

....

Očitno lahko vpliva do te mere, da se ti zaflešira oz. zacikla, tako kot je T4 povedal.

 

...

 in tvoj predlog, da ko sem v čakalnici in igri ne smem imet odprte prve portala. Men to ne gre skupi, ker ko čakaš po 20 minut da se popolni miza, ti izpiše celo "pred igranjem morate biti prijavljeni na portal"...in kako naj to rešim?

...

To rešiš tako, da odpreš 1. stran, se prijaviš, odpreš stran s tarokom, zaženeš samo aplikacijo (beto ali člansko) in nato zapreš zavihek s prvo stranjo.
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17160
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 24.05.2014 11:12:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja hvala, sam to mi ni rešitev, ker se to pojavlja le nekaj zadnjih dni, morda dva tedna....pojejte raje kako urediti tako, kot sem imela pred vsem tem vtičnikom

in una Gusty prklop se, pa pol zapri jeziček portala.....rec' ti men zdej kako naj pol čekiram dogodke prve in morebitni forum?

u glavn.....to mi ni rešitev in to ni to, da sem jest zadovoljna in zadovoljena? zakaj se je to pojavlo šele zdej? kako ta peklenski vtičnik uničm?
tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 26.05.2014 12:43:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lahko ugasneš ali zapreš vtičnik na firefoxu ampak potem ti ne bo delala igra. Probaj z googlovim brskalnikom Crome če ti bo isto ven metalo.
Pomoč!! (za igro tarok)

e-mesto.si