Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Pomagajmo: Glasuj za moj predlog


1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17162
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 12.06.2009 21:58:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

Slovenec polepšal Google!

Med tisočimi udeleženci fotografskega natečaja, katerega namen je lepotna izboljšava Googla, so med najboljših 36 uvrstili tudi fotografije mladega slovenskega fotografa Matjaža Tančiča.

Največji spletni iskalnik Google je razpisal natečaj, na katerega so povabili študente fotografije s celega sveta. Zmagovalcu pripade nagrada v višini 5.000 funtov, dan s slavnim fotografom Martinom Parrom in razstava v eni najelitnejših svetovnih galerij Saatchi gallery. Med tisočimi prijavljenimi se je med 36 najboljših uvrstil tudi Slovenec Matjaz Tančič.

Matjaž je trenutno študent modne fotografije na prestižni univerzi London College of Fashion v Londonu. Na razpis se je prijavil s petimi fotografijami, ki so del serije podvodnih modnih fotografij, ki si jih lahko ogledate na spletni strani mladega fotografa. Matjaž se za prestižno nagrado bori s 35 drugimi mladimi fotografi iz kar 18 držav. Zmagovalca bodo izbrali obiskovalci Googla z glasovanjem. Za Matjaža lahko glasujete na http://www.google.com/intl/en/landing/photographyprize/vote.html. Uvrstitev med prvih šest mu bo omogočila razstavo v slavni galeriji Saatchi, že sedaj pa so njegove fotografije na voljo milijonom uporabnikom iGoogla, verzije iskalnika, ki si jo vsak posameznik lahko priredi po lastnem okusu. Izbrane fotografije bodo uporabljene kot teme.

\"\" \"\" \"\"

več o klikanju in glasovanju na:

http://cekin.si/clanek/za_dom_in_druzino/slovenec-polepsal-google.html

 
Pomagajmo: Glasuj za moj predlog

e-mesto.si