Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Odnosi in potrpljenje v igri....


Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 831
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 25.02.2018 21:32:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

Za sam portal tudi ni dobro, ker hipoteticno lahko na portalu igrajo tudi kriminalci in morilci. Hipoteticno so te isti ljudje lahko tudi tvoji sosedje ali sodelavci, kar ni dobro niti zate.

Pa vendar - kaj ima to veze z obstojeco temo in zakaj omenjati zadeve na katere nihce nima vpliva? Slab poskus diskreditacije portala?

Enako je z vsako igro na spletu - celo Texas Holdem Poker, ki ima budget nekaj 100 milijonov dolarjev meni ne more prepreciti, da dam svoj dostop svoji zeni in ona igra z mojim uporabniskim imenom. 

Lahko jo igrajo razlicni igralci, ce imajo uporabnisko ime in geslo ali uporabljajo isti racunalnik. Pa kaj? Ali s tem komu skodijo? 

Sorry brane, samo s temle si pa pihnil mimo. Resnicno ne vidim prav nobenega drugega razloga za tvojo objavo (v temi, ki s tem nima nobene zveze) kot nek zamerljiv poskus pljuvanja po portalu. A si si zbral cuden razlog, s katerim pravzaprav pljuvas po celotnem internetu (ker omogoca anonimno udelezevanje pod dolocenimi pogoji) in ne vem kako lahko tukaj mi pomagamo.

Te pa vabim, da mi najdes spletno igro, ki jo lahko igram od doma in ki ucinkovito preprecuje da se nekdo drug, ki mu jaz zaupam podatke, usede za moj racunalnik in igra v mojem imenu.

Dokler tega ne najdes prosim da se ta tvoja debata takoj zakljuci, ker kot receno nima nobenega smisla in ne sodi v to temo.
brane13

brane13
Št. sporočil: 345
Regija: Gorenjska
Datum objave: 26.02.2018 00:17:27 Citiraj objavo Pošlji ZS

nikakor nisem imel namen blatiti portal Mladen. kar se pa same teme tiče ali ti meniš, da to ne spada v to temo? spada še kako. lej če ti z nekom igraš pa misliš, da je isti igralec kot tisti s katerim si včeraj igral je to potem zopet nek odnos med igralci mar ne. škodijo res ne je pa verjetno moteče... 

toliko časa pa nimam, da bi sprobal to, čeprav je to svojevrsten izziv... kot si omenil Texas Holdem Poker pri njih je tako, da te ob prijavi v tujini vprašajo, če si ista oseba ... nekaj takega mislim, da ti postavijo eno varnostno vprašanje... malo sem že pozabil..

zame je tu debata zaključena.

ps brane je ime ali nick, če je nick je brane13  drugače pa Brane,če za si za evo19 lahko napisal zraven številko pomeni neenako obravnavo
Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 831
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 26.02.2018 01:16:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

Brane kako ti lahko pomagam?

Ti žal očitno ne razumeš zelo enostavne zadeve:

1. Če jaz, oseba X, želim da pod mojim registriranim vzdevkom igra oseba Y mi tega nihče ne more preprečiti. Ne na e-mestu, ne na Texas Holdemu, ne na NLB kliku, ne nikjer na spletu.

2. Kdo mi preprečuje pri Texas Holdemu, da osebi Y poleg uporabniškega imena in gesla dam tudi odgovor na varnostno vprašanje? Če želim da nekdo drug igra namesto mene in mu zaupam podatke, bo lahko igral. Kadarkoli in kjerkoli. Razen če boš kot lastnik strani načrtno kršil zakon in zahteval da ma vsak igralec prižgano kamero dokler igra, hkrati pa boš plačeval par 1000 študentov, da neprestano nadzirajo ali je za računalnikom res prava oseba.

Če najdeš rešitev za ta "problem" boš milijonar. Ampak problem je v stilu "če nekomu prostovoljno dam svoj PIN in svojo bančno kartico ter ga prosim da dvigne denar v mojem imenu, lahko ta dejansko dviguje denar v mojem imenu. Banke zamislite se malo in mi to preprečite."

Ker tale tvoja pritožba nima nobenega smisla se bojim, da je razlog za pritoževanje nekje drugje, ampak to ti najbolje veš.
Steri Strip

Steri Strip

Elitni član Št. sporočil: 5
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 27.02.2018 11:09:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mladen in brane13,

Dovolita mi da temo zaključim, ker sem jo začel in oba na nek način razumem in povzamem del kjer se mene tiče.

Mladen in ostali ki so odgovorili na moj post. HVALA, dali ste mi nekaj nasvetov, ki sem jih takoj udejanil. Nekjkrat sem že odprl mizo "umirjeni...".Uspelo je, cel večer smo igrali in izmenjevali nasvete, izkušnje ampak izjemno pomebno-na spoštljiv način in strpno. In to je bil srž mojega povoda za pisanje. Hvala -rešeno. ZAKLJUČIMO temo, kar se mene tiče Mladen jo lahko celo brišeš. Dosegla je svoj namen.

Brane hvala za tvojo podporo...(in še mnogih ki so mi jo izkazali)....ampak sodelujmo da bo stvar kjer bi se lahko vsi dobro imeli uspela.... ne obupuj in se potem vračaj delit zaušnice zaradi slabe izkušnje..... pridi soustvarjaj z svojo prisotnostjo. Mladen je žal/k sreči tako močno involviran v portal da očitno nima moči da ne bi odgovoril na vsako besedo ki bi morebiti bila obrnjena negativno..... Preveč pisanja za stvar ki se reši v dveh minutah..... Pridruži se nam brane13, Mladen dobra volja je najbolja......spusti kakšno kritiko ker včasih jo pa mora človek izrečt in je zelo pomembno da tam ostane pika....za vse.

 

LP SS
Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 831
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 27.02.2018 14:17:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne bomo brisali, saj se mi zdi odličen primer kako ste sami rešili nastali problem in se lahko še kdo kaj nauči iz tega.

V primeru, ko pa smo obtoženi, da ne vodimo evidence kdo dejansko sedi na stolu za računalnikom pa ja... Se strinjam, da je debata malo brezpredmetna, ampak jaz sem tukaj, da odgovarjam na predloge in pritožbe in žal moram občasno odgovarjati tudi na takšne, ki so nesmiselne, saj sem sicer obtožen ignorance smile 
Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7365
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 01.03.2018 22:55:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

Uau, bravo, končno glas razuma po mukotrpnih in aberveznih pogruntavščinah... Thumbs up for all of you!
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

Odnosi in potrpljenje v igri....

e-mesto.si