Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


OBNAŠANJE IGRALCEV


1tan

1tan
Št. sporočil: 17100
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 20.02.2018 16:47:18 Citiraj objavo Pošlji ZS

sej on ni misl'u tko da se miza s tem imenom skliče....on bi...če prou zastopm, da majo "profiti" svoj bener in zastav'co, no po domače da jim uštimate druge barve mizo kot za "zelence"
snejbi

snejbi

Elitni član Št. sporočil: 7084
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 21.02.2018 01:24:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tanči, Mladen je pač povedal, kaj je trenutno možno.

O ratingu, oznakah in podobnem smo že davno razpravljali, pa je vsakokratno razvijanje idej končano s stavkom ''trenutno financiranje ni možno''

Jutri, pojutrišnjem, nekoč ... so lepe besede, ki dajejo upanje smile

Trenutno na razpolago pa je, da se pri otvoritvi mize napiše, kakšne soigralce želiš.

Absolutno nepošteno je , če nekdo, ki na mizo ni napisal nič, daje pripombe ali celo meče ven igralce - saj ni postavil nobenih omejitev.

Po drugi strani pa je nepošteno, da na mizo kjer piše hitrost, znanje, podlaga ipd, gre nekdo, ki je prvič ali šestič na portalu. Po nekje 700 odigranih igrah se pa že lahko pričakuje od sposobnega igralca, da bo hiter in odziven.

 
Blonde moments are OK.

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 850
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 21.02.2018 22:55:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tako je, žal ste budget za igro pokurili s popravki tipa "dajmo večje črke", "dajmo manjše črke", "dajmo večje črke nazaj, je bilo bolje" in "dajmo naredit da se igra konča, če kdo zapusti igro", "ne, dajmo raje nazaj, ker potem mi nekdo lahko namerno uniči igro" in "dajmo vseeno narediti, da se igra zaključi, ker sicer pride notri igralec, ki ne ve kakšne karte so padle". Naša krivda je bila ta, da smo vse želje upoštevali smile Zdaj pa smo se pač odločili, da ne bomo delali 1 po 1 popravek, ampak se bo naredilo vse naenkrat enkrat ko se bo. Nima smisla delati nekih mini popravkov in jih plačevat, če bo kmalu spet potreben kompleten remont igre. 
OBNAŠANJE IGRALCEV

e-mesto.si