Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


(Ne)moralnost igre


TOOO

TOOO
Št. sporočil: 12
Regija: Gorenjska
Datum objave: 04.08.2009 02:53:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ja k se zberemo seveda vsak ma svoje želje ,a se med igro pokaže,kaj bi gdo,hitro,učinkovito,točkovno,al pa malo šale,potem se pa poslavljamo,sej ni panike zmer se gdo najde,pa v utečeno igro uleti,je pa treba čakat in gdor čaka,ja tradicionalno dočaka\"Smeh\"\"Smeh\",zato je fajn mal komunicirat,da vsak želje izrazi,bo vse prej urejeno.

 
Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 11.08.2009 21:49:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

S prejšnjim postom sem najbrž za 360°\"Nasmeh\" falil temo; bom pa tokrat podal čisto subjektivno mnenje o načinu igre (glede na 1. post v tej temi).

Torej, sam igram tarok zgolj zaradi igre same in ne toliko zaradi končnih pik, pa najsi gre za tarok prek neta ali v živo. Nemalo let smo imeli neko stalno ekipo (igra 4+1), ki se je dokaj redno dobivala (vsaj 2× mesečno oziroma, kolikor je čas dopuščal - danes se taki dogodki žal zgodijo le na vsake kvatre). Šlo je za "nočne maratone" (tam nekje 8-10 ur) in nikoli nam ni bilo dolgčas - poleg igre so bili še vici, "slane gricke", kozarec (dva, trije...) rujnega (pa ne do koma-stanja!) in, jasno, z občutkom odmetane karte. Skratka, združevali smo prijetno s še prijetnejšim, ponavadi pa nam je ostalo še toliko energije, da smo se sprehodili še skozi "železni repertoar" slovenskih...

Najbrž je že razvidno, da turnirskega načina igranja ne maram, ga pa nekako razumem. Če nekateri to jemljejo kot šport, kjer so na koncu najboljši nagrajeni s čimerkoli, tudi prav; se pa od vsega tega distanciram. Analogen primer bi lahko bil v naši firmi, kjer direktor poizkuša na vsak način ustvariti nekakšno družinsko vzdušje - s svojimi podšefi mu to še nekako uspeva, z ostalimi pa ne. Zakaj? Preprosto zato, ker šef "navadnemu" delavcu ne more biti prijatelj (najbrž obstajajo tudi izjeme), temveč je med njima možen le profesionalen odnos. Enako gledam tudi na turnirsko varianto igranja. Sebe si pač ne morem predstavljati, kako hodim v zelje soigralcu samo zato, da bi bil na koncu najboljši.

To je popolnoma subjektivno mnenje in upam, da bo tako tudi razumljen...
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

(Ne)moralnost igre

e-mesto.si