Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


Kristali in njihov namen


1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17169
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 25.02.2011 10:52:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

Topaz

Kristal manifestacije duha


Topaz vam pomaga povezati se z univerzalno energijo in uvideti kar je višje dobro za vse. Odličen kristal za meditacijo in vizualizacijo, ki povišuje zaznavo notranjega glasu.
Telesu vliva novo moč in energijo s posebnim delovanjem, ki vam ga ne more ponuditi noben drug kristal. Deluje na očiščenje duše tako dobro kot briljant, zato je zelo izpolnjen kristal za zdravljenje duše ljudi in zviševanje Zemeljske vibracije.

\"\"


Turkiz


Kristal modrosti


Starodavni narodi govorijo o Turkizu, da vliva dih in življenje Zemlji in kulturam.
Nežno vodi k iskanju odgovorov,  spoznanj in usmerja k izgradnji naše lastne sreče. Privlači uspeh, razcvet, povišuje psihične sposobnosti in vodi k modrosti.
Odpira telo za sprejemanje duhovnega pretoka in tako osvobaja dušo in neguje telo. Varuje pred negativnimi vplivi energij in poškodbami. Zato je zelo primeren kristal za terapijo in regresoterapevte in vse tiste, ki potrebujejo zaščito.

\"\"



 




1tan

1tan

Elitni član Št. sporočil: 17169
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 18.02.2013 19:55:56 Citiraj objavo Pošlji ZS

Dandanes so kristali oziroma minerali, ki imajo bolj ali manj pravilno kristalno strukturo in zato višjo stopnjo zavesti, spet zelo priljubljeni. Poleg doseganja raznovrstnih duhovnih in materialnih ciljev jih vse bolj uporabljajo za zdravljenje. Kristali, dragi kamni in kovine namreč premorejo moči in sposobnosti, ki jih lahko aktiviramo in uporabimo za zdravljenje. Bistvo zdravljenja je preobrazba; kristali usmerijo našo energijo v proces zdravljenja in nam omogočijo, da lažje prebudimo in odpremo energetske potenciale. Kristali so torej nekakšni pripomočki, s katerimi povzročimo spremembe, ki jih potrebujemo.. Tudi nakit iz kristalov ugodno vpliva na pretok energije. Najbolje je, če uporabljamo čiste in čim manj obdelane kamne pravilnih oblik. Velikost ni tako pomembna. Kristale za zdravljenje izbiramo predvsem na osnovi barve in posameznih lastnosti določenega kristala.

Ko kristal kupimo ali ga dobimo v dar, ga moramo najprej očistiti. Redno čiščenje je enako pomembno pozneje, pri njegovi uporabi in nošenju. S čiščenjem odstranimo negativne vibracije, ki bi utegnile povzročiti bolezen ali nesrečo. Kristale je priporočljivo vsaj enkrat tedensko za dve uri ali več dati na sonce in jih vsako polno luno pustiti zunaj čez noč. Kristali se tako energetsko obnavljajo in polnijo.

 
Kristale vedno hranimo v naravnih snoveh (lesene in steklene posode, bombaž, volna), stran od električne napeljave, naprav in drugih škodljivih sevanj. Najboljše je energetsko nevtralno mesto. Izogibajmo se izpostavljanju kristalov umetni svetlobi in ne pustimo, da se naših kristalov dotikajo drugi ljudje.

 


Kristali in njihov namen

e-mesto.si