Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


IGRALNA MIZA


Duki2

Duki2
Št. sporočil: 2
Regija: Celjska
Datum objave: 15.01.2018 08:56:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pred kratkim sem se pridružila igranju taroka, zelo me moti, ker je igralna miza takšna kot je. Velikost je primerna, absolutno premajhno pa je : napovedujem, kaj igram, kontra, itd. Če si starejši moraš orng pogledat, da klikneš v ta pravo okence. Ali se ne da to malo izboljšat?
Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 856
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 15.01.2018 17:13:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pozdravljeni,

najprej hvala za vaše mnenje, vsaka želja je dobrodošla. Okence z napovedovanji je ena od stvari, ki bo urejena ob naslednji večji posodobitvi igre.

Lep pozdrav
snejbi

snejbi

Elitni član Št. sporočil: 7102
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 16.01.2018 22:29:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

Za zdaj bi morda pomagalo

  • igra v drugem brskalniku
  • celostranski zaslon
  • sprememba resolucije ekranaBlonde moments are OK.

galenij

galenij
Št. sporočil: 17
Regija: Dolenjska
Datum objave: 14.12.2019 22:25:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

dobr dan mordeki in resnični ljubitelji taroka!

evo danes je moj zadnji dan na tem portalu,večkrat sem že kaj rekel, a brez odziva,včasih je to bil super portal potem PA SO PRIŠLI,BARVNI TOZEKI, BRACOTI,....ITD IN NJIHOVI PODPORNIKI IN JE VSE POSTALO EN MORD,kako to rešiti?najlažje je ukiniti kontre, kar sicer ni po pravilih, a tako se boste znebili mordekov,kot ste opazili sem prehitel barvnega in tozija ter vse ostale mordeka na tak način kot so oni prišli do teh povprečij,realno je za najbolše med 5 do največ 6,mal heca eni bodo razumeli mordeki se bodo jezili,se poslavljam,ker je ta portal en sam hec,noben nič ni naredil, da bi bilo karkoli bolje,želim lepe igre vam,ki igrate za užitek,pa brez zamere za ta hec ko sem nazorno pokazal kak si lahko prvi z goljufanjem.vsem želim zdravja,srečnih trenutkov in užitkov v igri tarok z NEMORDEKI,mogoč se kdaj vidimo.Gal vas ma rad-nemordeke,pa adijo,dragi moji. Gal
IGRALNA MIZA

e-mesto.si