Prijava

Anketa
Kako privabiti več igralcev na E-mesto?


brane13


brane13

brane13
Št. sporočil: 345
Regija: Gorenjska
Datum objave: 01.11.2017 01:51:30 Citiraj objavo Pošlji ZS

Danes na 9 obletnico moje priključitve portalu sem se dokončno in nepreklicno odločil, da ne bom več igral na portalu, Razlogov je več:

Največji je ta, da je od staroselcev ostalo le malo igralcev.

Prepiri so kot vem vsakodnevni, kolikor vem je skoraj vsak dan kak.

Ne gre se mi toliko za plačevanje članarine kot za to, da kot sem opazil me v tem času ko me ni bilo na taroku, me ni nihče pogrešal niti vprašal ničesar čeprav imate nekateri od mene tudi moj mail. v tako družbo pa menim, da ne spadam. vsaj zaenkrat ne.

Nekateri posamezniki imajo narejene celo sezname o posameznih igralcih, zapisujejo si kako kdo igra ter kaj počne in ali je žaljiv itd... in potem za drugo mizo komentirajo o posameznikih ne boste verjeli s tem posameznikom pa skupaj potem igro... zelo "nehigiensko"

Morda kdo ve kdaj se zopet spet srečamo za kako zeleno mizico...

Še enkrat Mladen Hvala za vse in se tipkava brez zamere ... del  zapisanega pa leti tudi name zato me lahko takoj izbrišeš iz članstva oziroma toliko počakaj da vidim ali bo kak odziv, da lahko odpišem nazaj.

ps če koga zanima seznam, ki mi ga je poslal strokovnjak taroka dne 18.05.2015, ki ga je občasno sam močno biksal ga lahko dobi po zasebnem sporočilu. če koga zanima kdo je ta strokovnjak 5 črk ....   ps seznam sem po mailu posredoval tudi šefom taroka, tako da ne bo kdo mislil da se šalim..Šefi sedaj točno vedo, kdo je ta strokovnjak.

Pa še o šefu, pred pol leta sem poslal 2 vprašanja, odgovora na niti eno vprašanje nisem dobil. Zakaj ne vem, me pa tudi ne zanimajo več odgovori...

žal ga tu ne znam ne morem prilepiti... še ena hiba več tega mrtvega foruma seznam je objavljen na fb strani taroka

ps še v stilu končujem 13 stran moje teme

Srečno vsemNazadnje uredil brane13 dne, 01.11.2017 ob 19:33

demox

demox
Št. sporočil: 157
Regija: Gorenjska
Datum objave: 02.11.2017 20:02:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pozdravljen,

Sicer famoznega seznama ne poznam, ampak si približno predstavljam za kaj gre in tudi kdo bi lahko bil avtorsmile Kar se tiče tvojih razlogov prenehanja igranja....mhm nekaj jih štejem tudi med svoje začasno prenehanje igranja na portalu, sicer jih je še več, ampak ok. Statistika in egotrip za skrito virtualno identiteto so največja merila slabe samopodobe skupnosti e-mesta, skoraj lahko rečem v celoti vključno z redko aktivno komunikacijo samega vodstva. Redke izjeme, ki dobro vedo kdo so, so seveda izvzete. Dejstvo je, da je internet živa stvar in celoten portal bi moral dihat, predvsem pa odprte debate na forumu...ampak tega ni...torej je potrebna stimulacija uporabnikov. V končni fazi to dolgoročno pomeni gradnjo skupnosti zanesljivih uporabnikov, novi uporabniki vidijo, da se tukaj res nekaj dogaja, poveča se obisk, klikabilnost na oglase...etc...etc.

Vem, da prenehanje igranja ni lahka odločitev, glede na to, da gre pri taroku za svojevrsten miselni preklop, ki sprošča in hkrati ob dobrih igralcih zmeraj prebudi tekmovalnost. Žal pa tukaj sproščenega igranja že dolgo ni več, ker anonimni seznami in opravljanje po mizah, natolcevanje....raje ne naštevam vseh stereotipnih besednih floskul..., pač ne pelje v kreativno obliko skupnosti, ampak v manjše zaprte kroge, ki se bodo slej kot prej razpršili v meglici novih opazk in ego-smernic...podobno torej kot so nastali...

Vsekakor se še z marsikom še srečam kje na mizi ob taroku tukaj ali kje drugje, ampak za nekaj časa se mi je meni zelo ljuba igra zaradi dejstev, ki jih je navedel Brane in še dodatnih, ki sem jih dodal sam, pač malo zamerila.

lpD

 
Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7362
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 06.11.2017 23:26:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne daj teptati se drugim!

 
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

brane13

brane13
Št. sporočil: 345
Regija: Gorenjska
Datum objave: 23.11.2017 21:41:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

 

 Nazadnje uredil brane13 dne, 07.12.2017 ob 20:49

1tan

1tan
Št. sporočil: 17064
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 25.11.2017 13:50:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

a bi se ti že nehou "glodat in žrt"...a ni škoda tvojih živcev in pojačanega srčnega utripa....
brane13

brane13
Št. sporočil: 345
Regija: Gorenjska
Datum objave: 26.11.2017 16:49:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

 

 

 

 Nazadnje uredil brane13 dne, 07.12.2017 ob 20:20

e-mesto.si