Prijava
Uporabniško ime:

Geslo:

ni_slike
ni_slike

Anketa
Nova igra naj bo..
enka
šah
remi
človek ne jezi se
ladjice potapljat
monopoli

Dostopni tudi na
ni_slike

Izgled portala

Avtor: 1tan
Dodana: 31.03.2008 ob 18:33
Št. sporočil: 202

123456>>>
1tan | ni_slike   ni_slike

Št. sporočil: 12247
Št. povezav: 44
Regija: Ljubljana z okolico
Dodan: 29.03.2008 ob 21:46 , Dolžina sporočila: 51
še eno novost sm zasledila, bravo, res ste svetovni.....imamo pri vsaki temi in postu nov jeziček dodaj med priljubljene, a ste dons v štabu sam za novosti in spremembe delal....pozitivne mislm.....napredujemo in to je bistvo.....in vi se še vedno in zmeraj bolj trudite....ploskam-ponovno!

//7.7.2009 16:16:35 uredil metty

//7.7.2009 16:16:44 premaknil metty
...glej naprej, vsak nov dan ti je kot dar, kjer si v njem le ti vladar, le pogumno glej naprej, tvoje sanje so brez mej... 

snejbi | ni_slike   ni_slike

Št. sporočil: 6611
Št. povezav: 195
Dodan: 30.03.2008 ob 03:21 , Dolžina sporočila: 41

Tanči, hehe, jz mislm da smo te vsi ful veseli k si tolk navdušena:). vem da majo operativci dolge spiske vsega kar je še treba narest, zgleda je meu pa dons dan da je vse tole opravu:))

pridn!!

//7.7.2009 16:17:02 premaknil metty
My name is Blond, Snejb Blond 

Dodan: 31.03.2008 ob 18:33 , Dolžina sporočila: 58

žal nisem našla teme kamor bi tole sodilo, če ni kej prou jo pa prestavite.....ob vstopu imamo nov napis skrajno levo spodaj v kotu.....

Dostopni tudi na Tarok4.com.

do sedaj je tam pisalo. gostovanje nam omogoča siel (al neki podobnega)....sprašujem kaj novi napis pomeni, če kliknem namreč nanj, mi odpre portal na novo z novo prijavo in registracijo.  

...glej naprej, vsak nov dan ti je kot dar, kjer si v njem le ti vladar, le pogumno glej naprej, tvoje sanje so brez mej... 

Admin | ni_slike   ni_slike

Št. sporočil: 422
Št. povezav: 2356
Regija: Celjska
Dodan: 31.03.2008 ob 18:57 , Dolžina sporočila: 47
Pomeni, da je ista vsebina dostopna preko domene tarok4.com (tam ko je bila prej preusmeritev). Prijavit (ne registrirat) se moraš pa še enkrat zaradi načina delovanja interneta (piškotki ki skrbijo za prijavo se ne morejo prenašat med domenami). Sicer, pa kar obiskuj preko e.mesto.si pa bo ok.

Dodan: 31.03.2008 ob 19:07 , Dolžina sporočila: 29
men zdej tele domence in preusmeritve neki škripajo.....dostopam preko e-mesta (to mam tut direkt v priljubljenih), tako bo najbolje, ane, če sem razumela in pustim ostalo čist pr mir....

RiLe | ni_slike   ni_slike

Št. sporočil: 1540
Št. povezav: 66
Dodan: 31.03.2008 ob 19:13 , Dolžina sporočila: 12
mnja.. lahko se prijaviš preko tarok4.com ali pa preko e-mesto.si vseeno je..
mesto, e-mesto 

Dodan: 03.04.2008 ob 17:05 , Dolžina sporočila: 19
tale zadnja sredinska novica pa tut men dopade....mejhn drgač zgleda in mejhn boža dušo....ko bi blo le več takih;

Dodan: 14.04.2008 ob 19:34 , Dolžina sporočila: 21

in imamo novost.....forumske ikonce so v stilu e-mesta.....kr dobr zgledajo, sam mejhno blede in neizrazite so.....

snejbi | ni_slike   ni_slike

Št. sporočil: 6611
Št. povezav: 195
Dodan: 14.04.2008 ob 20:01 , Dolžina sporočila: 50
1tan je rekel:

in imamo novost.....forumske ikonce so v stilu e-mesta.....kr dobr zgledajo, sam mejhno blede in neizrazite so.....

ja, dobila sem nalogo da ti odgovorim:)))

Baje bo jutri spremenjeno še ostalo in bodo ikone prišle do izraza :)

ti bomo dali nov nik : ostrooka :)))

My name is Blond, Snejb Blond 

Dodan: 14.04.2008 ob 20:17 , Dolžina sporočila: 114
snejbi je rekel:
1tan je rekel:

ja, dobila sem nalogo da ti odgovorim:)))

Baje bo jutri spremenjeno še ostalo in bodo ikone prišle do izraza :)

ti bomo dali nov nik : ostrooka :)))

kar se pozornosti tiče mi res nič ne uide....z novim nikom se ne strinam, nanj ne pristanem in ga ne zamenjam tut če mi ga šenkate:))

drugače pa......lahko ostanem tudi popolnoma tiho :((....kakšn mir in zatišje bo pol na forumu.... a res ne smem nč več nč v vzhičenosti napisat....pa mi je tko fino ko mojemu učku malokej uide....

123456>>>

betmobile

logo
Poganja e-mesto.si sistem
2004 - 2009
O nas
Marketing
Kontakt
Kazalo
Na vrh

e-Pošta: info@e-mesto.si
MSN: e-mesto@hotmail.com