|
|
Morje, dopust
Avtor: konjice
Dodana: 14.04.2008 ob 10:14
Št. sporočil: 26
<<<123

Št. sporočil: 15572
Št. povezav: 44
Regija: Ljubljana z okolico
|
Dodan: 08.06.2012 ob 08:45 , Dolžina sporočila: 5
|
| ...življenje ni čakanje, da nevihta mine - je znanje, da znaš plesati tudi v dežju... |

|
Dodan: 07.07.2012 ob 22:39 , Dolžina sporočila: 5
|
| ...življenje ni čakanje, da nevihta mine - je znanje, da znaš plesati tudi v dežju... |
Št. sporočil: 1
Št. povezav: 0
Regija: Gorenjska
|
Dodan: 06.08.2012 ob 15:31 , Dolžina sporočila: 1357
Ekipa, kam se boste letos odpravili na morje? Jaz pojma nimam, še vedno razmišljam…In ponavadi ta čas v letu že imam tudi rezervirano nastanitev, zgrabila me je že panika nekakršna…letos pa oklevam…Priporočate mi vi nekaj? Ali, pač grem na Hrvaško v Rab ? Bila sem tam lani, vse je super razen nastanitve, ki je bila obupna...Torej, zdaj imam nekakršen problem, da mi bo spet nekaj tako zapadlo, oziroma imate nekakršne kontakte od ljudi, ki apartmaje dajo v najem ? In sicer imajo spletne strani, kjer se slike lahko pogledajo, da vem vnaprej kam grem ? Bila bi zelo hvaležna! //8.8.2012 21:03:52 premaknil Gozdar |

|
Dodan: 09.08.2012 ob 13:41 , Dolžina sporočila: 187
najbrš si že odjadral/a ta čas v slano...ravnokar sm se vrnila po tritedenskem počitnikovanju, lep je Mljet, božanski in v določenih zalivih nedotaknjen kot da je pravkar nastal...mnogo zanimivosti in ni čudno ko ga je skoraj pol zaščitenega....kljub rastočemu hrvaškemu turizmu ostaja oaza miru, saj na otoku ni veliko hotelov in privatnih ponudnikov. Otok Mljet je priljubljen kraj navtičnih turistov, zaradi njegove hribovitosti pa bodo navdušeni tudi kolesarji ter pohodniki, ki bodo uživali v naravnem okolju, ki je tudi del narodnega parka. bi ti pa dragi/a Nuksolin rada rekla tole: že res, da si se zanč momentalno pofočkou s temle ? ki je očitno tudi premaknjeno s strani "ta rdečih" v pravo temo ( me prou zanima kam si se prvotno obesu)...ampak odločit se boš moral al si moški kot imaš zapis v profilu al si ženska kot je razvidno iz tvojega zgornjega zapisa - oboje ne bo šlo, razen če si ono al te mrbit pesti še ker hujši problem kot je obojespolnik...na tem forumu namreč tan vse vidi in tudi pove, torej kaj si? pa mnogo užitkov med morskimi valovi, kjerkoli že boš čofotal/a
|

|
Dodan: 15.08.2012 ob 11:19 , Dolžina sporočila: 5
|

|
Dodan: 31.05.2013 ob 15:35 , Dolžina sporočila: 254
Kopalna sezona se kljub vremenu uradno začne jutri. Na Agenciji RS za okolje (Arso) so zato v ponedeljek začeli prvo vzorčenje vode. “Prvi rezultati kakovosti vode kažejo, da na lokacijah monitoringa ni fekalnega onesnaženja, oziroma meritve ustrezajo predpisanim standardom kakovosti;” “Temperatura morja okoli 18 stopinj Celzija je v teh dneh nižja kot navadno in ne dosega primerne temperature za kopanje. V naslednjem tednu bo predvidoma več sončnega vremena, vendar je zaradi postopne otoplitve zraka in prevladujočega severovzhodnega vetra verjetnost večje otoplitve morja manjša:” Glede na vremensko napoved po oceni sodeč je več možnosti za prijeten začetek kopalne sezone po prvi tretjini junija.
Naše morje Piran. Ima dve brezplačni kopališči, ura parkiranja je poleti 5 evrov, v garažni hiši 1,2 evra. Fiesa in Strunjan. Vstopnine ni, ura parkiranja je en evro. Centralna portoroška plaža. Vstop je brezplačen, cena ležalnika je pet evrov, senčnika pet evrov, enkraten vstop v sanitarije je 0,5 evra. Cena parkiranja je 1,2 evra na uro. Izola. Vstopnine na plaži pri svetilniku in pri marini ni, cena za celodnevno parkiranje je od dva do 16 evrov. Hoteli Bernardin. Upravljajo tri plaže. Za plaži San Simon in Bernardin glede vstopnine še ni določeno, plaža pod Metropolom je brezplačna. Koprsko mestno kopališče. Vstopnine ni, parkirnina je razen za začetno uro en evro. Debeli Rtič. Vstopnine na plažo ni, celodnevna parkirnina je pet evrov. Adria Ankaran. Vstopnine na plažo ni, parkirnina razen za začetno uro je dva evra. Plaža Žusterna. Brezplačen vstop na plažo, brezplačni bodo tudi tuši in sanitarije. |
<<<123
|