Št. sporočil: 6611
Št. povezav: 195
Regija: Ljubljana z okolico
Dodan: 26.12.2009 ob 10:49 , Dolžina sporočila: 131
uhhh, moj komad :)
stari, ampak vedno za poslušat
zadnjič sem obujala spomine, ko sem spet vse te 'stare' umetnike vidla na video nastopu na wembleyu 1985, za nekatere sem kar pobrskat mogla kaj so zaeni...
no, Simon LeBon je v studio verziji
Nasmejala pa sem se komentarju za ameriško verzijo Live Aida : ..its by michael jackson and a couple of people. and its super touching :] (očitno osebica prepozna le michaela jacksona :) ostali so ... couple of people :))
Št. sporočil: 3432
Št. povezav: 15
Dodan: 26.12.2009 ob 11:47 , Dolžina sporočila: 96
snejbi je rekel:
Nasmejala pa sem se komentarju za ameriško verzijo Live Aida : ..its by michael jackson and a couple of people. and its super touching :] (očitno osebica prepozna le michaela jacksona :) ostali so ... couple of people :))
Uuu, tega pa že en lep cajt nism vidu - fajn spomini ja (pa poleg Jacksona v "naravni" preobleki je cel kup znanih obrazov not, iz prve recmo Wonder, Dylan, Springsteen, Turnerca, Lauperjeva Cindy, Middlerjeva, Warwick, Charles, ki pa ga že ni več, za druge ne vem)
Št. sporočil: 6611
Št. povezav: 195
Dodan: 26.12.2009 ob 12:00 , Dolžina sporočila: 64
A veš da je Dionne Warwick teta od Whitney Houston in da jo je ona na oder pripeljala? Njej je namenjen Whitneyin debut komad Greatest love of all. Oh ja, odraščanje je težko...
aha, sem našla eno verzijo, kjer napiše kdo je kdo..